kaynanamlar geldi koydm önlerine :))Kaba koy buzluğa at çıkarınca yine aynı oluyo
BN normalde su icmiyorm pek bugün bnde birbuck ictm iki icemedim ama uç buyuk bardaak ihlamur ictm . ben kendi sürekli mutfakta bi arayis içinde buluyorum hep atistrma hep aburcbur. Bir haftadır yapmiyorm ama . paketi acinca bitirenlerdenimGaliba yemek konusunda aynıyız seninde bende açlığa zor dayanıyorum valla tatlıya da dayanamam
Şimdiye kadar sadece 1,5 lt su içebildim ama kaç kere wc ye gittim belli değil siz ne Kadar içiyorsunuz
kaynanamlar geldi koydm önlerine :))
BN normalde su icmiyorm pek bugün bnde birbuck ictm iki icemedim ama uç buyuk bardaak ihlamur ictm . ben kendi sürekli mutfakta bi arayis içinde buluyorum hep atistrma hep aburcbur. Bir haftadır yapmiyorm ama . paketi acinca bitirenlerdenim
bikere yaptm coook guzl olmuştu TV de görmüştümBende ni tane bisküvi yedim bu arada canım nasıl kayseri yaglamasi istiyor belki bileniniz vardır olsa da yesek:)
Wuuu rüyama girmese bariBende ni tane bisküvi yedim bu arada canım nasıl kayseri yaglamasi istiyor belki bileniniz vardır olsa da yesek:)
Evet yaa çok güzel oluyorbikere yaptm coook guzl olmuştu TV de görmüştüm
Benim dee yoksa sabah kendime hakim olmayıp yaparim:)Wuuu rüyama girmese bari
Ben açlıktan ne dediğimi biliyor muyumA Aysegul1706 burası yemek tarifleri köşesi mi kızım ya hepimiz açlıktan kırılıyoruz sen ne Kayseri'si ne yağlaması yahu
Boş veya 1dilim ekmekle içebilirsin tarhana öğlen hem sıkıntı olmaz o kadarKızlar öğlen ne yiyceksiniz yaziverseniz fikir olsun. Ben ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklara tarhana çorbası yapıcam ama oda unlu falan kendime hafif bişeyler yapsam iyi olacak.ceza verdim diyeti bozdugum için kendime bugün gayet az yiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?