Son 10 kg için

Ayy bende bugün yeşillik alcam unutmazsam dereotum vardı biraz bitti sokağa çıkıyorum unutuyorum eve gelince aklıma geliyo :)

Geçen doğumdan sonra çekilmiş bi fotom var öykü 40 günlük falandı galiba kv diyo bu fotoda daha zayıftın diye yoo dedim aynıydım birinci bombası iki üç gün önce öyküyü dışarı çıkardım ona gittik hava biraz esiyodu tişört vardı üstümde bu da ateşli nasıl çıkmış dedi tabi yağlı ya yaptı ikinci bomba :) dün akşamüstü dışarda duruyorum yine komşu da var sen zayıfladınmı diyo bana miden küçülmüş diye bende yoo zayıflamadım dedim :) boşboğaz kadın ya valla

Yuhhh ne kadar düşüncesiz kirilirmi diye hicmi dusunmuyo asla öyle konusamam birsne karsi . hic sevmem öyle insanlari

belki diyette olduğunu bildiği için seni gaza getirmeye çalışıyordur

Limonlu suyla başladım. Kahvaltıda bol domates peynir salatalık çay vardı. Spor yapmaya çok üşeniyorum. Bisiklet bana bakiyo ben ona ama bi türlü içimden gelmiyo sürmek.

Yuhhh ne kadar düşüncesiz kirilirmi diye hicmi dusunmuyo asla öyle konusamam birsne karsi . hic sevmem öyle insanlari

belki diyette olduğunu bildiği için seni gaza getirmeye çalışıyordur
bilmiyo diyette olduğumu söylemedim kimseye öyle boşboğaz ağzından çıkanı kulağı duymaz konuşmak için konuşur bende he he diyip geçiyorum kafaya takmaya kalksam bozarım ama umursamıyorum çözdüm artık

Ya bende maydonoz nırmalde pek sevmem ama rejim yapan herkes yiyo diye yiyeyim dedim :))))
Bende sevmem pek maydanoz dereotuyla roka alıcam roka iyi oluyo yeniyo dereotunuda omlete koyuyorum bi de taze soğan koyuyorum lezzet katıyo

Limonlu suyla başladım. Kahvaltıda bol domates peynir salatalık çay vardı. Spor yapmaya çok üşeniyorum. Bisiklet bana bakiyo ben ona ama bi türlü içimden gelmiyo sürmek.
Benimde hiç yürüyesim yok koşu bandı duruyo öyle :) şimdi bi de gidiyo kilolar ondan çok düşmüyorum üstüne durmaya başladımı kilo verme başlıcam

Benimde hiç yürüyesim yok koşu bandı duruyo öyle :) şimdi bi de gidiyo kilolar ondan çok düşmüyorum üstüne durmaya başladımı kilo verme başlıcam
bnde çok useniyorm bide hira dan binemiyorm koşu bandina

bnde çok useniyorm bide hira dan binemiyorm koşu bandina
Benimki yatak odasında öykü uyanmıyo sesine yürüdüm bikaç kere ama işte kaldı öyle yatağına koyup oyuncak falan versen oyalanmazmı bi de bigün dene uyancakmı uyanmazsa yürürsün

Benim kahvaltı bi haşlanmış yumurta biraz peynir. Limonlu suyu unuttum akşam da tek kişilik pasta kesicekler sembolik olarak. Yoksa en küçüğü 8-10 kişilik ve ben onun hepsini bi seferde yiyebilecek kadar çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…