Yuhhh ne kadar düşüncesiz kirilirmi diye hicmi dusunmuyo asla öyle konusamam birsne karsi . hic sevmem öyle insanlariGeçen doğumdan sonra çekilmiş bi fotom var öykü 40 günlük falandı galiba kv diyo bu fotoda daha zayıftın diye yoo dedim aynıydım birinci bombası iki üç gün önce öyküyü dışarı çıkardım ona gittik hava biraz esiyodu tişört vardı üstümde bu da ateşli nasıl çıkmış dedi tabi yağlı ya yaptı ikinci bomba :) dün akşamüstü dışarda duruyorum yine komşu da var sen zayıfladınmı diyo bana miden küçülmüş diye bende yoo zayıflamadım dedim :) boşboğaz kadın ya valla
belki diyette olduğunu bildiği için seni gaza getirmeye çalışıyordurGeçen doğumdan sonra çekilmiş bi fotom var öykü 40 günlük falandı galiba kv diyo bu fotoda daha zayıftın diye yoo dedim aynıydım birinci bombası iki üç gün önce öyküyü dışarı çıkardım ona gittik hava biraz esiyodu tişört vardı üstümde bu da ateşli nasıl çıkmış dedi tabi yağlı ya yaptı ikinci bomba :) dün akşamüstü dışarda duruyorum yine komşu da var sen zayıfladınmı diyo bana miden küçülmüş diye bende yoo zayıflamadım dedim :) boşboğaz kadın ya valla
Ya bende maydonoz nırmalde pek sevmem ama rejim yapan herkes yiyo diye yiyeyim dedim :))))Ayy bende bugün yeşillik alcam unutmazsam dereotum vardı biraz bitti sokağa çıkıyorum unutuyorum eve gelince aklıma geliyo :)
Yuhhh ne kadar düşüncesiz kirilirmi diye hicmi dusunmuyo asla öyle konusamam birsne karsi . hic sevmem öyle insanlari
bilmiyo diyette olduğumu söylemedim kimseye öyle boşboğaz ağzından çıkanı kulağı duymaz konuşmak için konuşur bende he he diyip geçiyorum kafaya takmaya kalksam bozarım ama umursamıyorum çözdüm artıkbelki diyette olduğunu bildiği için seni gaza getirmeye çalışıyordur
Bende sevmem pek maydanoz dereotuyla roka alıcam roka iyi oluyo yeniyo dereotunuda omlete koyuyorum bi de taze soğan koyuyorum lezzet katıyoYa bende maydonoz nırmalde pek sevmem ama rejim yapan herkes yiyo diye yiyeyim dedim :))))
canım omlet çektiBende sevmem pek maydanoz dereotuyla roka alıcam roka iyi oluyo yeniyo dereotunuda omlete koyuyorum bi de taze soğan koyuyorum lezzet katıyo
Benimde hiç yürüyesim yok koşu bandı duruyo öyle :) şimdi bi de gidiyo kilolar ondan çok düşmüyorum üstüne durmaya başladımı kilo verme başlıcamLimonlu suyla başladım. Kahvaltıda bol domates peynir salatalık çay vardı. Spor yapmaya çok üşeniyorum. Bisiklet bana bakiyo ben ona ama bi türlü içimden gelmiyo sürmek.
yarın sabah yaparsın :)canım omlet çekti
aynı bu şekilde denicem yarın teşekkürler beybisiyarın sabah yaparsın :)
Birazcık süt koy içine 1 kaşık kadar yumuşak oluyo taze soğan dereotu kırmızı biber peynir koy karıştır pişir çok lezzetli oluyo :)
Rica ederim canım ne demek haftasonu abartmayalım lütfen :)aynı bu şekilde denicem yarın teşekkürler beybisi
bnde çok useniyorm bide hira dan binemiyorm koşu bandinaBenimde hiç yürüyesim yok koşu bandı duruyo öyle :) şimdi bi de gidiyo kilolar ondan çok düşmüyorum üstüne durmaya başladımı kilo verme başlıcam
benim koşu bandıda askılık olarak devam ediyo hayatınabnde çok useniyorm bide hira dan binemiyorm koşu bandina
Benimki yatak odasında öykü uyanmıyo sesine yürüdüm bikaç kere ama işte kaldı öyle yatağına koyup oyuncak falan versen oyalanmazmı bi de bigün dene uyancakmı uyanmazsa yürürsünbnde çok useniyorm bide hira dan binemiyorm koşu bandina
Benmkininde üstünde enkaz varbenim koşu bandıda askılık olarak devam ediyo hayatına
Bizimkinde de öyle bi kader var ama o kadar para verdim aldım yürücembenim koşu bandıda askılık olarak devam ediyo hayatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?