• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kaba koy buzluğa at çıkarınca yine aynı oluyo
kaynanamlar geldi koydm önlerine :))

Galiba yemek konusunda aynıyız seninde bende açlığa zor dayanıyorum valla tatlıya da dayanamam

Şimdiye kadar sadece 1,5 lt su içebildim ama kaç kere wc ye gittim belli değil siz ne Kadar içiyorsunuz
BN normalde su icmiyorm pek bugün bnde birbuck ictm iki icemedim ama uç buyuk bardaak ihlamur ictm . ben kendi sürekli mutfakta bi arayis içinde buluyorum hep atistrma hep aburcbur. Bir haftadır yapmiyorm ama . paketi acinca bitirenlerdenim

kaynanamlar geldi koydm önlerine :))

BN normalde su icmiyorm pek bugün bnde birbuck ictm iki icemedim ama uç buyuk bardaak ihlamur ictm . ben kendi sürekli mutfakta bi arayis içinde buluyorum hep atistrma hep aburcbur. Bir haftadır yapmiyorm ama . paketi acinca bitirenlerdenim

Bende az önce bi çikolata açtım yemeden kapatıp geri koydum

Bende ni tane bisküvi yedim bu arada canım nasıl kayseri yaglamasi istiyor belki bileniniz vardır olsa da yesek:)

Resmen karnım gurulduyor başım ağırıyor uyku tutmuyor. Bu kadar çileye değse bari :KK51:

ben normalde çok su içerim ama bir haftadır bişi oldu içemiyorum zar zor 1 buçuk litre biraz arttırmaya çalışıcam bakalım
sabah kahvaltım 3 tane etiform bisküvi peynir domates ve 6 adet zeytin

Kızlar öğlen ne yiyceksiniz yaziverseniz fikir olsun. Ben ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklara tarhana çorbası yapıcam ama oda unlu falan kendime hafif bişeyler yapsam iyi olacak.ceza verdim diyeti bozdugum için kendime bugün gayet az yiycem.

Kızlar öğlen ne yiyceksiniz yaziverseniz fikir olsun. Ben ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklara tarhana çorbası yapıcam ama oda unlu falan kendime hafif bişeyler yapsam iyi olacak.ceza verdim diyeti bozdugum için kendime bugün gayet az yiycem.
Boş veya 1dilim ekmekle içebilirsin tarhana öğlen hem sıkıntı olmaz o kadar

Back