- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayran içeydin ya mis gibi :)Ekmeksiz yedim herşeyi ama kola ictm o zaten herşeyin içine etti son pismanlik fayda etmiyo yarn acisini cikaricm cezaliym
Nesi çok kız ekmek yok bişey yok sen emziren kadınsın :)Akşam yemeği taze fasulye yarım kase yoğurt ve bolca kıvırcık salatası yine çok oldu galiba
Normalde ayranciyim zaten şeytana uydm bugünAyran içeydin ya mis gibi :)
banada orasi iyi gelmiyo lcw fen pantolon aldm 44 beden maviden aldm 30 beden farka bak..Bugün avm he uğradım. Yabancı markaların hiçbirinde medium olmadı. Sonra ortadoğulu koca popoluların vazgeçilmez markası LCW'ya girdim 36 beden üst ve 38 beden alt alıp kendimi de zayıfmış gibi hissedip çıktım kıyafetler ucuz motivasyon bedava
Bilerek yaptırdın dimi onu :)Öğlen domates salatalık yedim ara öğün yok aksamdan bi akrabaya gitmiştim yağlama yaptı azda ondan yedim dün o kadar canm çekmişti yemesem olmazdı içimde kaldı ama napim az yedim
Ayy yok tamamen tesadüf çok balliyimdir genelde ama az yedim başka zaman olsa nasıl yumulurdum bu hafta o kadar kilo vermemiş olsaydım yerdim kesinBilerek yaptırdın dimi onu :)