• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kahvaltidan snra yeşil cay ictm öğlende bi yeşil elma yedim. Azonce hamsi pilavi yedim aksmada Tekirdağ gdiyruz benm eşim gel git perşembeden izne cikmis :) Tekirdağ gdlm diyo hasta hasta götürecek illa allahtan bugün iyiym biraz

7-8 tane lahana dolması götürdüm. No ekmek yine ;) allahtan kola mola içemiyorum ben gazlı içecekleri içemiyorum.

Bugün avm he uğradım. Yabancı markaların hiçbirinde medium olmadı. Sonra ortadoğulu koca popoluların vazgeçilmez markası LCW'ya girdim 36 beden üst ve 38 beden alt alıp kendimi de zayıfmış gibi hissedip çıktım :D kıyafetler ucuz motivasyon bedava ;)

Akşam yemeği taze fasulye yarım kase yoğurt ve bolca kıvırcık salatası yine çok oldu galiba

Ayran içeydin ya mis gibi :)
Normalde ayranciyim zaten şeytana uydm bugün
Bugün avm he uğradım. Yabancı markaların hiçbirinde medium olmadı. Sonra ortadoğulu koca popoluların vazgeçilmez markası LCW'ya girdim 36 beden üst ve 38 beden alt alıp kendimi de zayıfmış gibi hissedip çıktım :KK70: kıyafetler ucuz motivasyon bedava :KK66:
banada orasi iyi gelmiyo lcw fen pantolon aldm 44 beden maviden aldm 30 beden farka bak..

Eklentiler

• 1444326879257.jpg
    1444326879257.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 47
Bizde anneme gittik. Giderken dedim kesin kalorili bi yiycek vardır annemde dıye aynen dediğim gibi oldu.kocs bir tencere yaprak sarması. Ne yazikki 5 tane yedim dayanamayıp. Kızdım annemede bayram değil seyran değil niye sardin sen bugün bunu diye.cani çekmiş miş.

Aay bende sabahli poğçadan sınra öğle yemeği niyetine çeyrek simit yedim akşamda kavun ve 3 incir su içemedim bende çarşıda dolaştık bugün

Günaydınlar
Kahvaltı klasik omlet domates salatalık zeytin peynir 1 dilim ekmek çay
2 çay kaşığı çilek reçeli

domates, salatalık, beyaz peynir ve 3 adet etiform bisküvi yanında açık çay ile başladık bakalım

Gunaydin ekmek yoktu sandivic ekmeği yedim peynirle bi bardkta cay bugün ayak ustu yedim

Back