- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde sabh ayni cktm gecen haftayla. Ama cok scma sapan yiyorm. İstahim yok acildi surekli mutfakta arayis icndeym ne yesem diye. Gojiyi birakmistm yarn tekrar baslicm.Bugün bi tartı ya ciktim da sanırım bu hafta hiç kilo vermemişim. Kiyafetlerimle tartildim ama.Yarın hatta ikiyuz gr falan fazla çıkacak gibi görünüyo.
Gojiyi yemekten önce mi yiyosun bende aldım ama doğru düzgüb yemedim az öncede çikolata yedimBnde sabh ayni cktm gecen haftayla. Ama cok scma sapan yiyorm. İstahim yok acildi surekli mutfakta arayis icndeym ne yesem diye. Gojiyi birakmistm yarn tekrar baslicm.
Yemeklerden once yiyorm cnm acken bana iyi geliyodu istah konusundaGojiyi yemekten önce mi yiyosun bende aldım ama doğru düzgüb yemedim az öncede çikolata yedim
Bende sabahki cikolatayi dengelemek için öğlen sadece bi Türk kahvesi içtim. Yemek yemiycem. Kahve yetti. Bende acikmadim bugün.
Bnde sabh ayni cktm gecen haftayla. Ama cok scma sapan yiyorm. İstahim yok acildi surekli mutfakta arayis icndeym ne yesem diye. Gojiyi birakmistm yarn tekrar baslicm.
Bende bugun normal kahvalti iki dilim ekmek yedim
Az sekerli turk kahvesi
Az sekerli sutlu kahve
Bende bu hafta tartida gecen haftaya gore fazla cikiyorum iki haftadir ekmek yemiyorum dikkat ediyorum bir hafta sonu azicik kacamak yaptik diye hemen fazla ciktik arkadas
düzensiz beslenincede kilo vrrilmiyo onu anlamış oldum bende. Pilav yememek için zor tuttum bende bugün kendimi:)Akşam yemeği 4-5 kaşık bılgur pilavı yanında sulu köfte yaptım ama pirinçsiz iki kaşıkda yoğurt
Pilavdan daha az yesem iyiydi
Benim esimde dun cevizli kadayif almis birde sen cevizli seviyorsun diye cevizli aldim diyor azicik yedim tabi:))Bende yatıp uyuycam şimdi bu iskenceden ancak böyle kurtulurum. Eşim önce koca bi muz yedi yanımda şimdide çatır cutur çikolatalı Gofret yiyo az daha oturursam bi gofreti hupletecem bende şimdi. Çocuklarda uyudu en iyi si yatmak bişeyler yemeden.
Canim pasta yiyince hemen fark ediyor gecen hafta bende bir dilim yemistim ondan sonra fazla geldim tartidaGecen hafta 66.600
Bu hafta 66.800
+200 gram
Yersem pastalari olcagi buydu buarada tvalete fln cikamiyorm butn duzenim bozuk
Uzuuuun bir sure yemeyi dusunmuyorm bidha gecede midem agridi 7 den snra bisey yemeyi unutmusumCanim pasta yiyince hemen fark ediyor gecen hafta bende bir dilim yemistim ondan sonra fazla geldim tartida