• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Uzun zamandır takılıp kaldığım kg dan kurtuldum kızlar çok mutluyum. Eski pantolonlarımın hepsine giriyorum nerdeyse. Bi göbek oörtlemesi kaldı. Şimdi kahvaltıya gidiyoruz ama zaten bu gazla yemem ben
ohh oh neguzel bnde takildm 67 ye smdi. Carsamba 66.600 gormustm ama smdi hersabh 67 ckiyorm sabitlendi kaldi.

Gece 12 den beri elektrk yok 4 te gelicekmis sozde.
Ara turkkahvesi
Oglen bir gofret ( komsu hiraya verdi hira gormeden ben yedim) :)))

Aksam bulgur plavyla nugget yicem salata ayran. Buaksam hazira kactm aksma gremicm smdidn yazdm sarjmda btiyo elektekler.glmedi

Bende türk kahvesi içtim

Öğle akşam yemeği birlikte

2 kaşık pilav
2 lokma fırında tavuk
Az karışık kızartma yoğurt

Nescafe içerim sonrasını bilmem :)

Bugün kahvalt i yapamadım. Saat 11 gibi Çikolatalı Gofret yedim kendimi tutamadim. Bir saat önce iki yumurta haşlayıp iki dilim ekmekle yedim.bi bardak da meyve suyu.
İki gündür bi duzensizlik var. Öğünler bi acayip oldu. Arada kacamakta çok oluyo böyle.

Marketten geliyodm yengem ve tayfasi onumu kestiler. Cabuk syle nasl zayfladn dediler. Posetin icini gosterdm yesil cayla besibiryerde cay aldm marketten. Heryermi incelediler resmen nasl hosuma gdiyo anatamam byle tepkiler :))))

Sek in günlük muzlu sütünden içtim bitane

12bin adım atmışım bugün bakalım yarın neler görcez tartıda

Bugün ikea köftesi yedim ki pek severim :)) bi de tiramisu :))) ilk kaçamağım olsun o kadar :) 13000 küsür adım yapmışım ben de :)

Gunydinlarrr..
Kahvalti bir haslanmis ymurta peynir zeytn portakal suyu br dlim ekmek maydnoz

Oglen yarim durum doner yedm bide ayran bikac patates. Aksamada saydim onu. Tilyami icerm birazdan yeter bugunluk. Bugn tekirdagdaki yengemle abm geldiler yengem yillardir diyette. İki ay once fln gormustu beni bide bugn. Oda ayni tepkiyi verdi sana nollldu acmi geziyosun sen dedi
Spor yapmadgma inanmadi. Nazar degdircekler valla bu cevremdeki siskolar :KK70::KK70:

Sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta çay
Ara türk kahvesi
Öğlen 1.5 poğaça
Akşam 2 süzgülü kaşıkla mantı

Bugün kötü oldu alışverişe gittik öyküye bişiler aldım ayakkabı baktım kendime o kadar kalabalıktı kafam davul gibi oldu

Yanliz @Apriori123 bnde sna diyim.
Sana noooollldu byle :) resmni gordum ig de acayip zayiflamissn yuzun nekdr kuculmus gerci oncdende cok tatliydi yanaklarn bnce guzeldn dha guzl olmussun :nazar:

Bencede ikinizde de gözle görülür değişiklik var maşallah size :) @Apriori123 @hiraysen[/QUOTE

Sağolun kızlar :) dünürcüm sen de süzülmüşsün :)) düğünümüz var ya ondan dünürüm ve ben hızla zayıflıyoruz :)))
Ben dün ve bugün azcık kaçamak yaptım ama yatından sonra bi sıkayım da 60 ın altına düşeyim artık. Sevindiğim nokta haftalardır mücadele ettiğim 62,5 U yendim, bundan sonra karada ölüm yok bana :) ayrıca her görenin zayıfladığımı farketmesi ve eski kotlarımın olması da ayrı bi motivasyon :)))

Back