Son 10 kg için

Öğle yemeği üç yemek kaşığı erişte (Yigitten arttı) şimdi koca bi bardak süt içiçem hiç doymadim çünki üç kaşık eristeyle.sut beni tok tutuyo aksama kadar idare eder icersem. Sonrada suyla güne devam.aksama ne yapsam aklımda hiç bi yemek yok bide.

Yarın sabah arkadaşlar kahvaltıya çağırdı öğleden sonrada anneme gidecem yine diyetim tam olmayacak. Çok kacirmasam baari. Dediginiz gibi kızlar neyseki tartidan sonra olacak bunların hepsi:)) bakalım yarın kaç çıkıcaz tartida çok meraktayim bu hafta.gecen hafta kaçamaklar oldu çünki hep.

Yarım bardak ayran

5bin adım

Akşama da marul dereotu roka taze soğan ve tabiki pattisli az tuz az yağ bol limon salata :) en geç 6 da yemiş olurum

Akşamı da su nescafe atlatırız oh mis

Evet tükkan kapandı

Yarın sabaha hayırlısı artık kaç çıkcaz bakalım

Aksam yemegi annem getrdi sagolsun kiyamadi bana :) cupra ve salata bir dlim ekmek

Bende akşam yemeği patlıcanlı et yemeği yapmıştım ondan yedim 1 tabak yarım dilim ekmek erken yemiltim 6ya doğru

Kızları okula gondermek için kalkınca hemen tartildim.bu kacamaklara göre durum iyi kızlar
Geçen hafta
71.900du
Bu hafta
71.400
-500 yani

Sabah cevizli su

Bugün sebze günü

Kahvaltı 2 havuç yeşilçay

Masallah diyim dilimi isiriyim Ben cok kacamak yapiyorm buaralar ynede vermism 400 hic umudum yoktu buhaftadanda
Kacamak yapmayncada bir kiloya yakin gdiyo haftada ama bylede iyi yeterli yaza kdr iki klo dha verdimmi tamamdir ideal kiloma ulasmis olucam

Aynen bende kaçamak yapmasam bir kilo gidexekmisti. Neyse bugunki tartida iyiydi benim için. Çok acelem yok yavaş yavaş çok kendimi bunaltmadan devam edecem bende.

Öğle yemeği 1 kabak 1 havuç rendeleyip az yağ az suyla pişirdim sarımsaklı yoğurtla karıştırıp hüplettim :)

Sade türk kahvesi içicem birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…