• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Uzun zamandır foto koymuyorduk. Akşam yemeğim hepsi buharsa pişti. Biraz fazla ama evde benden başka sebze yiyen yok ben de çöpe gitmesin diye çok yaptım :( Brüksel lahanası brokoli ve karnabahar ortasında da yoğurt

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 52
Ya benim morivasyon falan kalmadı canım çok sıkılıyo bu duruma napsam bilmiyorum saldım iyice çok mutsuzum ama yemekte istiyorum bu ara kafayı yedim bugün 5te5 başlıcaktım annem dün yapma az yr falan filan dedi ama yok yani çarşambaya göre +1 tartı
Yarın olmazsa başlıcam akşamdan hazırlıyım pattislerimi

Olmayan 5tane kotum vardı 3 ü kapandı ama 2si düşük belli giyilmez göbek sarktı aşağı 1 tanesi giyilir yıkıcam onu
Niye böyle oldum anlamıyorumne güzel gidiyodum

Aksam yemegi bir tantuni ve ayran. Beni normalde bir tantuni aslaa kesmezdi uc dort yerdm birtanecikmi diye sordu esmde :))))

Aksam yemegi bir tantuni ve ayran. Beni normalde bir tantuni aslaa kesmezdi uc dort yerdm birtanecikmi diye sordu esmde :))))
Ayyy bu da ben gibi. Çok utanırım o yüzden dışarda tantuni yemeğe ya millet bir hadi iki tane yer, ben açlık durumuma göre en az 3-4 yerim

Ayyy bu da ben gibi. Çok utanırım o yüzden dışarda tantuni yemeğe ya millet bir hadi iki tane yer, ben açlık durumuma göre en az 3-4 yerim
Esim 6 tane yedi ben bir tane:)) ama yeniyo be 4 tane gderi vardida malum diyet bir bile fazla bana:)
zaten dunur iyi anlascaz yemek konusunda ;) :))

Esim 6 tane yedi ben bir tane:)) ama yeniyo be 4 tane gderi vardida malum diyet bir bile fazla bana:)
zaten dunur iyi anlascaz yemek konusunda :KK66: :))
Ay bizimkilerin düğününde giyelim abiyeleri fit olalım sonra dibine vururuz yemenin içmenin dünürcüm :D

Ya benim morivasyon falan kalmadı canım çok sıkılıyo bu duruma napsam bilmiyorum saldım iyice çok mutsuzum ama yemekte istiyorum bu ara kafayı yedim bugün 5te5 başlıcaktım annem dün yapma az yr falan filan dedi ama yok yani çarşambaya göre +1 tartı
Yarın olmazsa başlıcam akşamdan hazırlıyım pattislerimi

Olmayan 5tane kotum vardı 3 ü kapandı ama 2si düşük belli giyilmez göbek sarktı aşağı 1 tanesi giyilir yıkıcam onu
Niye böyle oldum anlamıyorumne güzel gidiyodum
Bende bu sabah baskülde +400 gördüm ama bu hafta çikolata cips hepsi vardı dün spora da gidemedim hadi @oslew ya kendimize gelelim artık :))

Bende bu sabah baskülde +400 gördüm ama bu hafta çikolata cips hepsi vardı dün spora da gidemedim hadi @oslew ya kendimize gelelim artık :))
Ya bilmiyorum bugün patatese başlıyorum akşam haşladım az yağ sirke muskat salata yaptım yuvarlak doğrayıp sabah öğlen onu yicem akşama da yeşillikle salata yapıcam

Dha kahvalti yapmadm smdi yapcm kepekli sandvic hazrlicm peynir domates kivirck salam bide yesilcay

Ben de yeni uyandım, geceler berbat olduğu için sabaha karşı yatıp ancak kalkabiliyoruz :(
Bi büyük bardak su, bi büyük bardak kefir içtim kahvaltı niyetine

biz bugün erken kalktık :) normalde 11 de kalkıyoduk öykü 9 da kalktı bugün
Siz geç kalmışsınız :)

Sabah cevizli su
Kahvaltı 2 pattisle salata az yağ sirke muskat

Yeşilçay

Şekersiz türk kahvesi

13.30 gibi öğle yemeği yerim
yine aynı kahvaltıyla

Öğle yemeğimi yedim yanında yarım tabakta tarhana kaçtı :) yemedi öykü kıyamıyorun çöpe atmaya

Çay içicem bi fincan
Ondan sonra dolaşmaya çıkcaz öyküşle yürüyüş :)

Öğle yemeğimi resim yüklicektim nolduysa bi türlü olmadı salata ve 4-5 kaşık bulgur pilavı

Back