Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizm burda goremedim migrosta vardirKavun gibi yumuşacık kavunun tatlı olmayanı. Bizim pazarda var
Ayyy bu da ben gibi. Çok utanırım o yüzden dışarda tantuni yemeğe ya millet bir hadi iki tane yer, ben açlık durumuma göre en az 3-4 yerimAksam yemegi bir tantuni ve ayran. Beni normalde bir tantuni aslaa kesmezdi uc dort yerdm birtanecikmi diye sordu esmde :))))
Esim 6 tane yedi ben bir tane:)) ama yeniyo be 4 tane gderi vardida malum diyet bir bile fazla bana:)Ayyy bu da ben gibi. Çok utanırım o yüzden dışarda tantuni yemeğe ya millet bir hadi iki tane yer, ben açlık durumuma göre en az 3-4 yerim
Ay bizimkilerin düğününde giyelim abiyeleri fit olalım sonra dibine vururuz yemenin içmenin dünürcümEsim 6 tane yedi ben bir tane:)) ama yeniyo be 4 tane gderi vardida malum diyet bir bile fazla bana:)
zaten dunur iyi anlascaz yemek konusunda :))
Bende bu sabah baskülde +400 gördüm ama bu hafta çikolata cips hepsi vardı dün spora da gidemedim hadi @oslew ya kendimize gelelim artık :))Ya benim morivasyon falan kalmadı canım çok sıkılıyo bu duruma napsam bilmiyorum saldım iyice çok mutsuzum ama yemekte istiyorum bu ara kafayı yedim bugün 5te5 başlıcaktım annem dün yapma az yr falan filan dedi ama yok yani çarşambaya göre +1 tartı
Yarın olmazsa başlıcam akşamdan hazırlıyım pattislerimi
Olmayan 5tane kotum vardı 3 ü kapandı ama 2si düşük belli giyilmez göbek sarktı aşağı 1 tanesi giyilir yıkıcam onu
Niye böyle oldum anlamıyorumne güzel gidiyodum
Ya bilmiyorum bugün patatese başlıyorum akşam haşladım az yağ sirke muskat salata yaptım yuvarlak doğrayıp sabah öğlen onu yicem akşama da yeşillikle salata yapıcamBende bu sabah baskülde +400 gördüm ama bu hafta çikolata cips hepsi vardı dün spora da gidemedim hadi @oslew ya kendimize gelelim artık :))