• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Sabh kahvalti etmedim
Oglen bir dlim ispanakli borek
Bir browni kurabiye
Turk kahvesi

Akşam yemeği yumurtalı pırasa kavurması bol pulbiber 2 kaşık yoğurt

Azoncede nescafe ictm yarisini doktum midem alt ust oldu cunku bugn yemek namina bisey yemedim hep atistrdim

Dun esimin akrabalari sen dgunde bukdr zayif dedildin cok zayiflamissin falan dediler tabi ben havalardayim
Kaynanam yeter artik ye yapma diyet falan dedi bnde yyormki zaten bak deyip boregi yedm karsisinda. Kadn takti benm diyetime. Her gordgunde diyet ypma diyo yuzum cokmuste falan filan
Sanane benm kilomdan ben byle rahatm dincim dimi ama :))

Günaydın

Kahvaltı 2 lokma omlet 4 köfte

Türk kahvesi

Öğlen 3-4 köfte

Nescafe

Akşam çupra salata

Bugün böyle listem anneme gidicem birazdan yarın yumurta yapıp bırakmayı düşünüyorum meyve yapmıcam

Bende türk kahvemi içemedim :)

Çok atraksiyonlu bi yolculuk oldu görümcem arabayla götüreyim arkadaşla gitcez bizde dedi araba bozuldu yolda kurtarıcıya bindik ordan dolmuşa sonra biraz yürücektik yağmur bastırdı ıslandık tam komediydi :)

Öğlen 3 köfte 3 lahana sarması
Ara sütlü nescafe

Az bişey bi qvcumu doldurmadi çekirdek yedim.
Akşam yemegindede ıspanak yemeği var.iki kaşık yoğurtla

Bende yedim akşam yimeğini

Çupra salata 1 dilim ekmek malesef yedim

Nescafe içtim üstüne de :) oh mis

Yeme işi bitti

Çay kahve soda su :) bundan sonrası

Sabahtan kursa geldim daha kimse yok kantinde kendime bi yeşil çay yaptım içiyorum kahvaltı niyetine 10.30 da spora gircem

Gunaydn karnm davul gbi sismis busabah niyeyse tartidada cok cktm acayip siskinlik var . kendmi 100 kilo gbi hissediyorm busabah.
Kahvaltim bir ceviz uc badem 5 findik bir bardak yesil cay. Dolabinn kapagni acmak bile gelmedi bu sabah

Back