• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Yengemin diyetisyeni haftada bir gun yani bi ogun mutlaka kacamak yap o senin haftalik odulun olsun demis. Mesela yengem bugn kahve yaninda eti karam gofret yedi ama bir hafta boyunca ski diyet sadece bir kacamak hakki varmis yani istedgin herseyi yiyeblirsin demis pasta bile :KK53:
Bn lokum yedim diye vicdan azabi cekiyorum o karami gotrdu valla.

Bir soru dha sorcam:)) tilyayi yaptktan snra caydanliktami birakiyosn yksa surahiye suzuyomusun. Acilasirmi acaba caydanlikta biraksam. Normalde suzuyorm ama her ictgmde isitiyorm
Süzmen gerekiyor. Kaynattıktan sonra bi 5 dk bekle sonra süz. Bide ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim. Öyle daha çok sevdim.

Günaydın arkadaşlar benimde en az 5 kg vermem gerekiyor vé 2 senedir ne yaptıysam olmuyor psikolojim çok bozuk 1.73 boyum var 69 70 geliyorum tartı da gitmiyor ama 2 senedir benim yediklerimi başkası yese tığ gibi olur ama yok bende gitmiyor eltimle gorumcem lerle yazın koy evimiz var oraya gidiyoruz onların yediğinin çeyreğin ı yiyorum nerdeyse ama onlar benden zayıf çok moralim bozuk takinti haline getir dim üst bedenim zayıf ama kalça ve bacaklar da kg var çok mutsuzum
Tiroidlerine hiç baktırdın mı ?

Misafir geldi anneme dün akşam poğaça yaptı yemedim bugünde kek yaptı misafirlere kek poğaça verdik ben hiç bişey yemedim çay içtim sadece kendimi çok tebrik ediyorum :)

Meyve yedim bi de

Süzmen gerekiyor. Kaynattıktan sonra bi 5 dk bekle sonra süz. Bide ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim. Öyle daha çok sevdim.
Tamam cnm suzmeye devam ediyim ozman. Ben ilik iciyorm. Yanliz wc ye sandalye televzyn koyup orda otrmayi dusunuyorm surekli. :))) goji ve tilya yuzunden en son hamileyken boyleydim idrar skintisi :) disari cikmamali insan diyetteyken :KK70:

Tamam cnm suzmeye devam ediyim ozman. Ben ilik iciyorm. Yanliz wc ye sandalye televzyn koyup orda otrmayi dusunuyorm surekli. :))) goji ve tilya yuzunden en son hamileyken boyleydim idrar skintisi :) disari cikmamali insan diyetteyken :KK70:
Kesinlikle. Ben dışarı çıkarken ne yeşil çayı nede tilyayı hiç içmiyordum.

Ben her gece yatmadan tartılıyorum bi de sabah kalkınca dün geceye göre -200 çıktım anneme de bi yandan söyleniyorum yarın sabahta eksi çıkmazsam kırcam tartını diye :) çok sevindim sabahı dört gözle bekliyorum mutlu uyucam ve açlığım gözüme batmıcak zira şu anda karnım gurulduyo :)

Gunaydin kahvaltim 20160214_085015.jpg pogca cok kucuk. Tam bugday unlu zeytinyagli dereotlu ve chiali

Günaydın valla uyumuşuz öyküyle 11 de kalktık açıkmış çocuk yataktan çıktı mutfağa gitti süt süt diye :) birazdan kalhvaltı yaparız

@hiraysen ben duraklamayı 5te5 le aştım bigünlük falan bi şokla şaşırt istersen vucudu harekete geçer o zaman

Tartı kırılmaktan kurtuldu eksi çıktım :)

Günaydın valla uyumuşuz öyküyle 11 de kalktık açıkmış çocuk yataktan çıktı mutfağa gitti süt süt diye :) birazdan kalhvaltı yaparız

@hiraysen ben duraklamayı 5te5 le aştım bigünlük falan bi şokla şaşırt istersen vucudu harekete geçer o zaman

Tartı kırılmaktan kurtuldu eksi çıktım :)
dusundum patates yemeyi sabh oglen aksam ama kabizliktan korktum ama denemek lazim patates gnu yapablirm dedgin gbi

Kahvaltı

1.5 dilim ekmek 2 fincan çay 1 parça beyaz peynir 1 parça tulum peyniri 2 küçük dilim sucuk azar azar reçel pazar kahvaltısı böyle oldu öğlenle beraber zaten

Buhafta yapiyim ozman bana eslik etsene :)))

Salı yapalım çarşamba tartıda eksi çıkarız :)

Bana da anlatın bende katılayım salı gününe :))

Kahvaltıda be yedim bende anlamadım bi iki parça yumurta 1 dilim kaşar 1 zeytin bikaç patates kızartması çeyrek dilim ekmek onunla da reçellere bandım :))

Bana da anlatın bende katılayım salı gününe :))
bütün gün sadece patates başka bişey yemiyosun tabikisi yağsız tuzsuz :)

Ben haşlanmış yiyorum baharatlı limon sıkıyorum bi de
Fırında yapabilirsin
Sabah öğle akşam pattis :)

Back