Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama cezalisin ekmek pilav makarna yook Bnde ekmeksz yemek yicem aksma lokum yedm cnku :)
Ben de eşimi bekliyorum ya gelsede yesek 200 kcal lik diyet bisküvi yedim bu aradaAksam yemegimi 16.40 ta yedim koftepatates yemegi cok az. Bol yesil salata.
Benimde canım balık istiyo dışarda yicektik betül hasta olunca kaldı başka akşam inşallahBen de eşimi bekliyorum balık almaya gitti. Bugün geç yiycem sanırım 18.30 da anca yerim akşam yemeğini. Hamsi ve salata var ekmek yok
Biz de geçen hafta yememiştik annemdeydik özlemişim balığı :) sen de başladık mı sporaBenimde canım balık istiyo dışarda yicektik betül hasta olunca kaldı başka akşam inşallah
Pazartrsi başlıyo aslında ama kv rndoskopiye gidecekmiş betülü bırakacak yer yok mecbur çarşamba başlıcamBiz de geçen hafta yememiştik annemdeydik özlemişim balığı :) sen de başladık mı spora
Bende tilyayla form kayısı içtim alışkınım galiba bişey olmadı bana yeşilçay içerim belkiBen bugn cok bitki cayi ictm basim dnuyo valla bdha bukdr icmem.zehirlencem yoksa :) tilya kurunu ictm bide yesil cay agir geldi bugun bana
Bir soru dha sorcam:)) tilyayi yaptktan snra caydanliktami birakiyosn yksa surahiye suzuyomusun. Acilasirmi acaba caydanlikta biraksam. Normalde suzuyorm ama her ictgmde isitiyormBende tilyayla form kayısı içtim alışkınım galiba bişey olmadı bana yeşilçay içerim belki
Çaydanlıkta bekliyo bekledikçe acılaşıyo ama gerçektenBir soru dha sorcam:)) tilyayi yaptktan snra caydanliktami birakiyosn yksa surahiye suzuyomusun. Acilasirmi acaba caydanlikta biraksam. Normalde suzuyorm ama her ictgmde isitiyorm
Oyzden suzuyorm ama ordan oraya ugrasmali:)Çaydanlıkta bekliyo bekledikçe acılaşıyo ama gerçekten