ihlamur iki tutam degilmi cnm.1 litre kaynamış suya 10-12 tane kuşburnu ve bi tutam kadar ıhlamur koyuyorum biraz kaynıyo sonra da yine 1 tutam altınotu ekliyorum bikaç dk daha kaynıyo hepsini içiyorum
Hep bir tutam koyuyorum ama azıcık değil yani şimdi hazırlıcam bende kahvaltıyla içerim anca geldik doktora gitmiştik sabahihlamur iki tutam degilmi cnm.
Ay ben yiyemiyorum böyle otları ya anca salata gibi yemeğin yanındaYemyeşil kahvaltım
beni anlatmissin resmen. 1,73 boy 69 kilo:))) aynen belim incecik kalca basen sorunum var buda cok kotu goruntuye sebep oluyoGünaydın arkadaşlar benimde en az 5 kg vermem gerekiyor vé 2 senedir ne yaptıysam olmuyor psikolojim çok bozuk 1.73 boyum var 69 70 geliyorum tartı da gitmiyor ama 2 senedir benim yediklerimi başkası yese tığ gibi olur ama yok bende gitmiyor eltimle gorumcem lerle yazın koy evimiz var oraya gidiyoruz onların yediğinin çeyreğin ı yiyorum nerdeyse ama onlar benden zayıf çok moralim bozuk takinti haline getir dim üst bedenim zayıf ama kalça ve bacaklar da kg var çok mutsuzum
Bnde yiyemiyodum hatta maydanozu ve dereotunu hic yemezdim smdi cok seviyorm hamileyken basladm kahvaltida yesillik yemeye alistm smdi kahvaltiya disari bile gtsem aliyorm muhakkak tabagima esim dalga geciyo hatta bu hyumlaAy ben yiyemiyorum böyle otları ya anca salata gibi yemeğin yanında
Az yemek her zaman kilo verdirmez günlük alman gereken kaloriyi almıyosan veremeyebilirsinBenim 1 dilim ekmek 1bardak cay Çok az peynir
Kesin benim öyle çok az yiyorum ama biraz fazla kacirsam direk kg alıyorumAz yemek her zaman kilo verdirmez günlük alman gereken kaloriyi almıyosan veremeyebilirsin
yazz burda yediklerni nerde yanlis yapiyosun gorelm hepbirlikte. Sabhlari saglam kahvalti yap mesela yesilligi bol tuket ve en az 2 lt su. Yesil cay gunde iki bardak. Ve hareket. Katil bzeAynen öyle 2 doğum yaptım biri 7 bri 2 yaşında iki çocuğum var evlenmeden önce 50 lerde gezerken 70 lerı görmek insanın psikoloji sini çok bozuyor ve ben cok az yiyorum buna rağmen veremiyorum
yiihuuuu sportif arkadasimmSpor salonundan sevgiler kızlarrrr
Aksama cezalisin ekmek pilav makarna yookAy ben öğle yemeği olarak makarna yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?