Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir kahvaltidan once tartilmistim. Zorlycam biraz sanirm sabitlemeye calisiyo vucut bu kiloyukahvaltı dan sonra mı tartıldın kız :)
Öğün atlama canım istemiyo diyip yememezlik yapma günlük alman gereken kaloriyi almazsanda veremeyebilirsin yada vücut dirence geçmişte olabilir inş değildir en kötü kısmı o
zaten kiloyu sabitleyebilmek için yaşam şekli haline getirmek şart bunu ve evet bide spor yapsan istediğinden bile daha fazlasını elde edersin ben çok zorlanıyorum yediklerimi de pek sevmiyorumEvet günde üç dilimdi ama artık her öğüne yarım dilim koyuyorum günde 1-1,5 dilim ancak yiyorum. Ya canım da istemiyor aslında. Ama porsiyonumu da küçültmek istemiyorum hepsi sebze çünkü, zeytin şarküteri falan da yemiyorum. Bi tek peynir ve yumurta var her gün gerisi sebze. İşin güzel tarafı ben böyle beslenmeyi sevdim yani bi diyet projesi gibi bakmıyorum mevzuya, o yüzden tartı işi haftalık da olsa bu iş uzun vadeli benim için. Mesela şu an önümde bal ve pekmez var ki ben bınları kaşıkla götürürdüm, tadına bile bakmıyorum.Hani diyorlar ya beslenme tarzınızı değiştirin benimki tam öyle oldu. Ahhh bi de sporu ekleyebilseydim hayatıma on numara okurdu. Bugün yine kayla girişimim olacak :S
Aynen ben de iki hafta dayandım ki zaten ilk hafta felçli gibiydim ya oturamıyorum kalkamıyordum dur bakalım ne yapıcamzaten kiloyu sabitleyebilmek için yaşam şekli haline getirmek şart bunu ve evet bide spor yapsan istediğinden bile daha fazlasını elde edersin ben çok zorlanıyorum yediklerimi de pek sevmiyorum
kyle ben en fazla iki hafta yaptım kemiklerimin içleri ağrıdı yahu şimdilik yürüyüş ii bana
Yakınlarda salon falan varsa yazılsan eşin gelince gidersin olmadı ya da azadı da götür :) ver eline plates topu :)Aynen ben de iki hafta dayandım ki zaten ilk hafta felçli gibiydim ya oturamıyorum kalkamıyordum dur bakalım ne yapıcam
Sudan değil yeidmleirni bi takip rt bazı şeyleri azda yesem ertesi sabah daha fazla çıkıyorum mesela akşam yemeğindr nohut kurufasülye ya da et yediysrm sabah muhakkak fazla çıkıyıtum benMoralimm koca bi "0"
Tartilmicaktm dayanamadim. Neoluyo anlamiyorm. Su icsem yariyo dedkleri bu olsa gerek. Suyuda icmicem anasni satim:))
Caylari bile sekersz iciyorm ki asla icemezdim. Ne istiyo bu metabolizma benden
Cok dha dikkatli beslenicm bakalim farkedicekmi smdide kosu bandina dgru ben kacar.
Var aslında düşündüm ama eşim geç geliyor ve bizim buradaki salonlar 19.00 a kadar açık. Akşam 10 a kadar açık bi yer bulsam hemen yazılcamYakınlarda salon falan varsa yazılsan eşin gelince gidersin olmadı ya da azadı da götür :) ver eline plates topu :)
18 günde 3 kilo çok ciddi başarı tebrik ederim canım 2 ay içinde istediğin gibi olursun hadi biraz killo koruma üç beş kaçamak olsa en kötü 3 ayda eski halindesin22 ocakta başlamışım sizinle tekrar ya bana sanki aylardır diyetteymişim gibi geliyor. 18 gün olmuş başlayalı ve ben 3 kg vermişim :))) Nasıl mutluyum anlatamam :))))
Galiba akşam 10 a kadar açık spor salonu buldum, akşam eşim gelsin bi konuşcam haftada bikaç gün 8 gibi gelsin de eve ben de spora gideyim ))
18 günde 3 kilo çok ciddi başarı tebrik ederim canım 2 ay içinde istediğin gibi olursun hadi biraz killo koruma üç beş kaçamak olsa en kötü 3 ayda eski halindesin
bende spor istiyorum ama 22 şubatta derslerim başlıyo artık imkansız öğle arası yürüyüşlerimle ne kdr olursa artık bgn 6222 adım atmışım :)
Maşallahlarınızı kenara bırakın işin ilginci canım abur cubur da çekmiyor ya şu regl dönemimde bile istemedim hiçbişey. İnşallah bmyle sürerara sütlü nescafe bir kuru kayısı
bu akşam cevizli erişte yapıcam eşim istedi ama ben sadece iki yemek kaşığı alıcam (onu almazsam ölürüm) bir de çorba içerim
o kdr kaçamak yaptım ben malum ama çay bisküvi cips çekirdek hiç ellemedim şimdi de acayip bunları istiyo canım evde olduğunu bilmek sinir bozucu