Ekmeği yine yiyemedimAkşam yemeğim. Yarım kase ayran çorbası, bir etli kabak dolması, bir yemek kaşığı süzme yoğurt. Bu son yemek ve dükkan kapanır
ahaha ya halimize bakEki Görüntüle 1767663 akşam yemeği 20 tane makarna saydım :)
Eki Görüntüle 1767663 akşam yemeği 20 tane makarna saydım :)
Neyse sayısı az bi de erken yedin bişi olmaz@Apriori123 çemkircek şimdi makarna ne diye :) yemek yok tabikisi bugün geldik tavuk yapcaktım istemedi eşim böyle geçti bugün
Valla ayın 20 sine kadar böyle düşe kalka gitcem ama ondan sonraaaa bombe yim :) şimdi izinli diye eşim sesim çıkmıyo germiyim adamı :)Neyse sayısı az bi de erken yedin bişi olmazvalla eden kendine eder ben kızsam ne olacak ))) ben şimdiden vermişim 3 kg mu, isterseniz oturun 4 ekmek yiyin hıhhhhh
Ay ben yapamıyorum galiba bi sık bi bırak@minnakkartal biz senle rezil :)
Sen az yiyip bol spor yapcan hsonu kaçsa da spor eklicen başka türlü olmazAkşm menüm değişti çorba taze fasulye bir yemek kaşığı pilav
Bugün totalde 11.000 adım atarak kendi rekorumu kırdım
Chia tohumlu tarifler var nette genelde meyveli kahvaltı öğünü için koymuşlarYa ben bıktım her gün bu kahvaltıyı yapmaktan :/ her sabah yumurta yemekten peynir yemekten gına geldi. Otları saymıyorum bilediyette değişik kahvaltı ne olabilir ki yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?