Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bol tarçınlı süt iç hem sindirime hemde yağ yakmaya yardım ediyorFoto koymadım ama bi kepçe makarna ve 7 küçük parça kanat yedim ama geç yedim 19.30 da yedim neyse geç uyurum artık 5-6 saat koyarım araya. Öğle bişey yemedim. Şimdi de yeşil çay içiyorum
Bu saatten sonra yiyip içmem de yarın içerim artık@ap
Canım bol tarçınlı süt iç hem sindirime hemde yağ yakmaya yardım ediyor
Benim face yok ay bakalım oradaki fotoyu da teşhir et bakalımKestane yapmis annem getirdi smdi bikactane yicem. Buarada @oslew facede gordum seni yakaladimmmmm
Tüüüü rezilllll maşallah tabağı da yeseydinOrdaki foto bizde kalsın :) yarın eve gidiyorum çok şükür tartıma kavuşucam :) ve tabiki 3 gün koşu bandı koş koş koş :)
Ahahaahah öyküye domates kesiyodum o sırada hafiyeli soyundunuz iyiceTüüüü rezilllll maşallah tabağı da yeseydin
Bi de hareket bul yap bacakları çalıştırHergun bir saat koscam bnde termal tayt giyip alt bolgeyi inceltmem sart yksa igrenc gorunuyorm
plateste yapcam topu sisirdim bugn ekipman tamam. :)))Bi de hareket bul yap bacakları çalıştır
Yarasın löp löp et olsunben bir dilim börek ve kahvaltılık yedim
Ya demekki oslew ve minnak gibi salacaksın fazla ciddiye alınca veremiyoruz bizMoralimm koca bi "0"
Tartilmicaktm dayanamadim. Neoluyo anlamiyorm. Su icsem yariyo dedkleri bu olsa gerek. Suyuda icmicem anasni satim:))
Caylari bile sekersz iciyorm ki asla icemezdim. Ne istiyo bu metabolizma benden
Cok dha dikkatli beslenicm bakalim farkedicekmi smdide kosu bandina dgru ben kacar.
her fırsatta vur sen vur çarşamba tartıda görüşücezYarasın löp löp et olsun
Ya demekki oslew ve minnak gibi salacaksın fazla ciddiye alınca veremiyoruz biz
kahvaltı dan sonra mı tartıldın kız :)Moralimm koca bi "0"
Tartilmicaktm dayanamadim. Neoluyo anlamiyorm. Su icsem yariyo dedkleri bu olsa gerek. Suyuda icmicem anasni satim:))
Caylari bile sekersz iciyorm ki asla icemezdim. Ne istiyo bu metabolizma benden
Cok dha dikkatli beslenicm bakalim farkedicekmi smdide kosu bandina dgru ben kacar.
+500 ama akşam bi de alkol girdi işin içine normal fakat çarşambaya yetişiceeemm :)Yarasın löp löp et olsun
Ya demekki oslew ve minnak gibi salacaksın fazla ciddiye alınca veremiyoruz biz
yakında porsiyonlardan ekmek kaybolacak giderek küçülttünAnca sıra bana geldi kahvaltım
Evet günde üç dilimdi ama artık her öğüne yarım dilim koyuyorum günde 1-1,5 dilim ancak yiyorum. Ya canım da istemiyor aslında. Ama porsiyonumu da küçültmek istemiyorum hepsi sebze çünkü, zeytin şarküteri falan da yemiyorum. Bi tek peynir ve yumurta var her gün gerisi sebze. İşin güzel tarafı ben böyle beslenmeyi sevdim yani bi diyet projesi gibi bakmıyorum mevzuya, o yüzden tartı işi haftalık da olsa bu iş uzun vadeli benim için. Mesela şu an önümde bal ve pekmez var ki ben bınları kaşıkla götürürdüm, tadına bile bakmıyorum.Hani diyorlar ya beslenme tarzınızı değiştirin benimki tam öyle oldu. Ahhh bi de sporu ekleyebilseydim hayatıma on numara okurdu. Bugün yine kayla girişimim olacak :Syakında porsiyonlardan ekmek kaybolacak giderek küçülttün