Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 759166
Arkadaşlar burası solotica başlığı ama arkadaşlar fx eyes lensleri merk ettikleri için burayada ekledim:)
evet bi foto koyar mısın lütfen elysee??? ben de cristal istiyorum!
yeni seri açık mellerimi tenime hiç kimse yakıştırmadı cristalle değiştirmek istiyorum!!!!
kendi göz renginiz de açık sanırım??
ne yazıkki yeni seri meller daha yeşi ve açık renk.arkadasim, yeni seri mel (2013) rengi acildimi? gecen sene aldiklarim coook koyuydu.. 2013 seri meller 2009/2010 serisi gibi acikmi?
Eki Görüntüle 820451 Eki Görüntüle 820452 bunlr daha yakın bu rengı.
hıdrosummer azul rengi oldukça açık durmuş sizde çok begendim ipek tenolcaya benzettim sizi güle güle kullanın
Solotica müdavimlerine merhabalar :)
Yıllık topazio kullanıyorum. Gözlerimde duruşu fotoğraflardaki gibi. Aslında renginden de çok memnunum ama yıllık lenslerimin süresi bitti ve yeni bir renk denesem mi diye düşünüyorum. Quartzo, Esmeralda ve Topazio arasında kararsızım. Ağırlık Quartzo ya da yeni bir Topazio' dan yana. Fikir verecek arkadaşlarım var mı ve Arzu hanım ne önerir acaba?
Eki Görüntüle 542799
Eki Görüntüle 542812
Eki Görüntüle 542818
Çok teşekkür ederim. Benim kullandığım Natural Colours Topaizo idi. Çok severek kullandım gerçekten. Onun ardından Quartzo kullandım. Ondan da memnundum ama şanssızlık 1 ay kullanamadan durup dururken gözümde yırtıldı. 15 yıldır lens kullanıyorum, hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Bir daha da almadım, o kadar para öde, 1 ay bile kullanmadan yırtılsın Neyse canım, ben senin tam tersine harelileri daha doğal buluyorum. En azından benim gözümde öyle :) Tabi bir Fresh Look' un harelisiyle kıyaslama Soloticaları. Soloticalar kesinlikle çok doğal duruyorlar. Benim göz rengimde koyu kahve. Şimdiye kadar bu kadar rengi örten ve doğal duran renkli lens çıkmadı karşıma :) Dediğim gibi 15 yıllık lens kullanıcısıyım, Solotica gördüğüm en doğal renkli lens. Net mavi istersen topazioyu tavsiye ederim :)