Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
crystal aldım fakat gözlerim açık kahve olmasına ragmen , renk kendini hiç göstermedi
ben adriana lima rengi istiyorum, napıcam ben şimdi
slm arkadaşlar bende şimdiye kadar freshlookun dışına çıkmadım soloticaya solflex serisi ile başlamak istiyorum forumu karıştırıyorum haftalardır ama hala karar veremedim resimler yorumlar sayfalarca uzun kafam karıştı açıkcası. Son zamanlarda solflex mel ve topazio alan varsa resim paylaşabilirmi[/QU
kimse yanıt vermedi msjlarıma sayfalarca yorumları okumak zorunda kaldım oku oku bitmedi herkeste farklı duran (doğal olarak) resimler kafa karıştırdı( bende uzun araştırmalarımdam sonra düşünüp taşınıp mel almaya karar verdim sipariş verdim hemen geldi vee bu akşam kavuşuyorum mellerime bakalım soloticanın konfor ve renk farkı ne olacak sabırsızlanıyorum:))
göz rengimiz çirkin değil. sadece değişiklik istediğimiz için kullanıyoruz
.mesela, saç rengimizide değiştiriyoruz. kendi tonumuz çirkin olduğu için değil ,sırf değişiklik için,buda aynı öyle bir şey:)
arkadaşlar solotica solflex mellerim geldi sonuç süper çok doğal duruyor eğer benim gibi tereddütte kalan arkadaşlar varsa tavsiyem denemek için öncelikle solflex alsınlar daha sonra yllığını alırlar çünkü fiyatı çok uygun yıllıklarına göre hemde renge karar vermek ve bu lensin kalitesini anlamak açısından oldukça fikir veriyor, misal ben mel aldım şimdi süresi bitince yıllığını almayı düşünüyorum bu rengin oldukça doğal duruyor doğal görünümlü grimsi ela yeşil tarzda bir renk arayanlar kesinlikle bu rengi deneyebilirler aldığım siteden de çok memnun kaldım büyük boy solüsyon hediye ettiler
arkadaşlar solotica solflex mellerim geldi sonuç süper çok doğal duruyor eğer benim gibi tereddütte kalan arkadaşlar varsa tavsiyem denemek için öncelikle solflex alsınlar daha sonra yllığını alırlar çünkü fiyatı çok uygun yıllıklarına göre hemde renge karar vermek ve bu lensin kalitesini anlamak açısından oldukça fikir veriyor, misal ben mel aldım şimdi süresi bitince yıllığını almayı düşünüyorum bu rengin oldukça doğal duruyor doğal görünümlü grimsi ela yeşil tarzda bir renk arayanlar kesinlikle bu rengi deneyebilirler aldığım siteden de çok memnun kaldım büyük boy solüsyon hediye ettiler
arkadaşlar mrb ben quartzolarımı yeni aldım ancak satmak istiyorum çünkü göz derecem küçük olmasına rağmen net göremiyorum bu yüsden numaralısını sipariş etmek istiyorum beklemek istemediğim için arzu hanımdan numarasızları sipariş ettim o yüsden kendisini arayıp sorabilirsiniz,ilgilenmek isteyen varsa bekliyorum
arkadaşlar mrb ben quartzolarımı yeni aldım ancak satmak istiyorum çünkü göz derecem küçük olmasına rağmen net göremiyorum bu yüsden numaralısını sipariş etmek istiyorum beklemek istemediğim için arzu hanımdan numarasızları sipariş ettim o yüsden kendisini arayıp sorabilirsiniz,ilgilenmek isteyen varsa bekliyorum
solotica cristal
Kizlar kac gundur kafayi yedim benim gozler isikta yesil ama onun disinda renksiz
duruyor hangisini almaliyim da hep bi yesil olsun? :)
quartzo al derim ben