- 1 Mart 2009
- 317
- 2
esmeralda
[
Iste bu lenslere bayiliyorum muhtesemler sanada cok yakismis canim. Istnabulda bulabilcegim biyer biliyomusun acaba? Hemen almayi dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmeralda
[
tş ederim öncelikle,,evet foto bana ait..
solotica guartzo
Bunlarda benim Arzu hanımdan aldığım hidrocor mel lenslerim. Şimdide mavi almak istiyorum ama grafite ile ice arasında karar veremiyorum. Koyu kahverengi göz için sizce hangisi daha iyi durur yine cor istiyorum.
bunlarda benim arzu hanımdan aldığım hidrocor mel lenslerim. şimdide mavi almak istiyorum ama grafite ile ice arasında karar veremiyorum. Koyu kahverengi göz için sizce hangisi daha iyi durur yine cor istiyorum.
sevgili bery için charm verde marine photo:)
cnmm ben çokk beğendimm lacivertimsi durmuş demii şimdi hemen albüme girip oradanda bakicam ..
güle güle güzel gözlerinle bak bitanemmmmopuyorumnanaktan
Maşallah gözleriniz çok güzel çok yakışmışlar. Bende gri mavi tonlarını çok seviyorum Sanırım hidrosummer azul tam benim rengim ama sizin bu paylaştığınız resimdeki lensin rengi de kusursuz. Bu hangi seri hangi renk oluyor acaba?
kızlar,
ocak ayında nc mel aldım,elinde grafite olan varsa takas yapmak istiyorum,veya satabilirim aklınızda olsun
Eki Görüntüle 262971 koyu kahve neredeyse siyah gibi gözümde flashsız ocre hıdrocor ocre saf ela durmaktadır :)
canım bu yeni serimii bayağa açılmış charme nasıl
eğer becerebilirsem yuklerim canım ben :) bende yeni aldım :) biraz bekle deneyeyim
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
umarım olmuştur
Ela gözde natural colours mel tıpkı rihannanın göz rengi gibi duruyor.
sanırım bu rengı elde etmem ıcın goz rengımı actırmalıyım vetman
bende boyle guzel durmayacak sanırım meller ,artık sıparıs vermem gerek gozumdekılerın suresı doluyor ama hıc karar veremıyorum
Ela gözde natural colours mel tıpkı rihannanın göz rengi gibi duruyor.