Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol güneşçim,aylık topazio aldım ama daha açmadım.cor azuldan memnun musun,doğal mı,yeterince mavi mi? foton var mııııı :)![]()
ilgine çok teşekkür ederim canımdiğer cevabında cor azul riskli herkese yakışmayabilir demişsin,sence topazio daha mı az riskli?daha mı doğal duruyor?
ben de maviyi koyu renk saçlı olanlara çok yakıştırıyorum,sarı saçlarda yeşil tonlar daha doğal duruyor sanki. şu an saçlarım sarı olmasına rağmen yine de maviye heves ediyorum,topaziolarımı hala açmadım bu arada ,umarım yakışır![]()
kızlar bende topazio almak istiyorum gözlerim orta kahve ama bu lensin aylıkları var mı acaba ve fiyatı ortalama ne kadar?
Bunlarda benim yeni aldığım topoziolarım.Gece flaşsız çekilen resimleri.Vetmandan en mavi olanı yollamasını istemiştimEki Görüntüle 307098
merhaba özlem hanım
lensleriniz güzelmiş.bir şey soracaktım,profilinizdeki göz fotoğrafı size ait sanırım
rica etsem markasını ve adı öğrenebilir miyim?