Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay süpeeer durmuş,bayıldım.bende böyle durmadı ama.çok soluk ve açık oldu şaşırdım,bundan sonra esmeralda almalıyım sanırım,o biraz daha koyu sanki.ama şu bir gerçek ki inanılmaz rahat bir lens
tavsiyene mutlaka uyucam,makyajla daha farklı durur inşallah.esmeraldaya takıldım ben de,bu rahatlığı için bir lens daha alıcam :)Aze bir de gözlerinize toprak tonlarında ya da daha doğrusu nude denilen tene yakın renklerde bir far ve kalın hatlı bir eye liner sürerek deneyin. kirpiklere de bolca rimel. aradaki farka siz de şaşıracaksınız. böyle daha doğal duracak mutlaka deneyin. esmeraldaya ben de bayılıyorum. şimdi onu almayı planlıyorum rahatlığı konusunda size yüzde yüz katılıyorum.
Eki Görüntüle 303726 Eki Görüntüle 303727 bunlar arzu hanımdan aldığım solotica quartzolarım.doğal görünüşü var,memnunum.şimdi topazio ya da NC azul düşünüyorum,ya da hidrocor azul,yoğun bir mavi istiyorum kızlar fikriniz nedir? bir de NC azul'dan neden hiç bahsedilmiyor?yok mu ondan kullanan?
Eki Görüntüle 303726 Eki Görüntüle 303727 bunlar arzu hanımdan aldığım solotica quartzolarım.doğal görünüşü var,memnunum.şimdi topazio ya da NC azul düşünüyorum,ya da hidrocor azul,yoğun bir mavi istiyorum kızlar fikriniz nedir? bir de NC azul'dan neden hiç bahsedilmiyor?yok mu ondan kullanan?
valla bilmem ki canım ben farketmedim.ilk elime geçtiği gün çekmiştim fotoları bu arada.
aylık topazio aldım şimdi arzu hanımdan bikaç gün oldu elime geçeli ama daha açmadım,açmaya kıyamıyorum daha valla ) lamia çok güzel olmuş seninkiler, inşallah benimkiler de bu kadar mavi durur en mavi olanları seçmesini istedim demişsin,renkleri değişiyor mu ki öyle?her birisinin tonu farklı mı yani? kafam karıştı şimdi :26: