Mrb. Baya geç gördüm ama yinede cevap vereyim. Mel rengi çok bozmuş kullanamadım. Azul da hala koyu. Marine en güzeli bence daha dogal ve soft
bu hangi renk
Solotica solflex crystalbu hangi renk
Merhaba adoreleriniz gayet güzel görünüyor ayrıca doğal gibide..siz memnunmusunuz bende bi tone serisini düşünüyorumda.Bunlarda digerleri Freshlook colors blue,green ve adore pure yellow
Tesekkurler kendi goz rengimi cok seviyorum ama degisikliklere bayiliyorum sac rengi goz rengi vs.Kasiniz gozunuz cok guzel masallah. Hatta kendi goz renginizle daha guzelsiniz.leonella
4.mavi lensin markasi ne ?mavi istiyorum bende
Freshlook colors blue4.mavi lensin markasi ne ?mavi istiyorum bende
Haresiz seri oluyor sanirim birde memnun musunuz renktn dogallik olarakFreshlook colors blue
Solotica topazio son seriEvet ben cok memnunum dogal duruyor Cok hafif guzel bir renk degisimi veriyor
Hahahaaaasize küçük bir tavsiye hanımlar,
benim gözlerim mavi-yeşil. şöyle söyleyeyim, doğduğum günden beri herkes önce gözlerime hayran kalır, hani bir kişiden göz duymadım diyemem. fransada italyada korede yolda durdurup gözleriniz çok güzel derler. o derece yani.
oğlumun gözleri de bana çekmiş, renk olarak bildiğiniz gri. nasıl oluyor diyeceksiniz. ben de inanamıyorum. yeşil-gri muhteşem bir ton.
şimdi bende böyle şişmiş bir göz egosu var ya... heh, siz o renkli lenslerle çakma yeşiller çakma maviler dolaştıkça çok gülüyorum içimden. tabi çaktırmıyorum sizeaçıktan. ama gerçekten renkli lens kadar iğrfenç bir şey olamaz. resmen "ben özentiyiiiimmmm" diye bağırıyorsunuz.
yapmayın çıkarın o komik şeyleri. çok ezik görünüyorsunuz.
eşimin muhteşem kahverengi gözleri var. bakmaya doyamıyorum. kahverengi hele siyah gözlere bayılırım. onu da söyleyeyim. beğendiğim çoğu insan kahverengi gözlere sahip. benden söylemesi.
Sanane olur mu çakma maviş kız! Çok kötü görünüyor göz zevkimi bozuyorsunuz. Mavi / yeşil gözlerle büyüleme işini orjinallere bırakın lütfen. Eminim hepinizin büyüleyici bir gülüşü, poposu veya yürüyüşü vardır. Onlara güvenin. Ben gözüme aklıma güvenirim ama kocaman popom var, ayaklarım çirkin. Ben de isterim kusursuz olmayı ama olmuyor işte. Mahvetmeyin karizmanızı saçma sapan lenslerle, havanız anında bitiyor benden söylemesiHahahaaaaegoya bak iyide sanane isteyen kullanir istemeyen kullanmaz herkesin kisisel tercihi kendini bu kadar övüpte arkasindan böyle seyler yazman cok komik sanane mavi gözlü kız