Takan takar arkadaş, güzelim diyen kafasına tüy takar dolaşır bana ne? Dışardan gözleri güzel bir kadının hemcinslerine acıyışını dile getiriyorum. Burdan lense özenip de bakayım yeşil yeşil diyen varsa, boşuna maymun etmesin kendini diye yazıyorum. Yoksa ben böyle avutuyorum diyene söyleyecek söz yok zaten. İstediğiniz kadar ama gözüm açık renk, ama kimse anlamıyo diyin. İşyerinde çok duydum aaa harika canım diyip arkasından kıs kıs gülenleri. Ben kimseye güzel demem fikrimi soranın yüzüne de kötü derim kişisel olarak da kahve gözlerin hastasıyım.
Bakın madem bu kadar zorunuza gitti gerçekler hemen size bir şey anlatayım. Ben 20 yıldır şeffaf lens kullanıyorum. Bir gün arkadaşlarla benim lensçiye gittik ama siparişim gelmediğinden biraz beklemek zorunda kaldık. O zaman genciz, ama tabi ki muhteşem güzelim her zamanki gibi :) dedim ki gırgırına bana renkli lens getirin en iyi markalarınkini, deneyeceğim. Arkadaşlara göstermeden alıp taktım, renk tonu tabi nerdeyse aynı, yeşil takıyorum, oluyor yeşil, mavi takıyorum mavi. Siz belli olmuyor diyorsunuz da yandan göz bebeklerinizin üstünden ciyak ciyak bağırıyor o güzelim gözleriniz. Neyse, arkadaşlara sordum hangisi doğal duruyor diye. Aramızda da 3 metre var, sadece uzaktan sordum nasıl diye, hepsi de kendi gözlerimi seçti. Evet tabi ki kendi gözlerim çünkü doğal ve çok güzeller zaten.
Valla bence her kadın güzeldir de o güzelliği sevmeyi benimsemeyi bilene. Ben bayılıyorum kendime, en makyajsız ve paspal ve koca popolu halimle bile, ne güzelsiniz bugün dedi kaç kişi. Böyle... Not: çakma sarılara da kıl olurum! Saç rengim kumral, ton olarak hiç sevmesem de hülya avşar tonlarındayım yani şimdiye kadar hiç boyatmadım. Allah özenmiş de yaratmış hem güzel hem çok akıllıyım