solotica kulananlar: bır cok forumda okudum genelde renklerı tartısılan bır lens markası..
ben illusıondan tutun sophistic fresh look vs bircok lens kullanmıs bırıyım. oncelikle illusiondan daha ıyı bi marka gormedım ama renkli lens uretımı yok artık soloticaya gelince soloticada hıdrocor serısınde quartzo crystal topazıo gbı renklerı onermıyorum ben aldım kullanılamıcak kdr parlak cok acık gozunuz bosluk gıbı durmasının yanı sırası kurt gozu gbı fake duruo ama lens olarak baktıgınızda natural goruntu var ama ole bı goz rengı yok yanı anca cadılar bayramında takabılırsınız. ocre ve mel daha makul kalabılır ıllede kullanmak ısteyenlere. natural colora gelınce onunda lens oldugu cok bellı cunkı gozde bombe duruyor. boyle bır kısır dongü
Ah yazıııkk poposu kocamanmış ama ayakları çirkinmiş kapa gözlerini tut nefesini 100e kadar say gözlerini açınca kusursuz olucaksın fionaSanane olur mu çakma maviş kız! Çok kötü görünüyor göz zevkimi bozuyorsunuz. Mavi / yeşil gözlerle büyüleme işini orjinallere bırakın lütfen. Eminim hepinizin büyüleyici bir gülüşü, poposu veya yürüyüşü vardır. Onlara güvenin. Ben gözüme aklıma güvenirim ama kocaman popom var, ayaklarım çirkin. Ben de isterim kusursuz olmayı ama olmuyor işte. Mahvetmeyin karizmanızı saçma sapan lenslerle, havanız anında bitiyor benden söylemesi
Rainbow giallo lens takıyorum daha 1 kişi lens olduğunu anlamadı. Fotoğrafımda al burda.Sanane olur mu çakma maviş kız! Çok kötü görünüyor göz zevkimi bozuyorsunuz. Mavi / yeşil gözlerle büyüleme işini orjinallere bırakın lütfen. Eminim hepinizin büyüleyici bir gülüşü, poposu veya yürüyüşü vardır. Onlara güvenin. Ben gözüme aklıma güvenirim ama kocaman popom var, ayaklarım çirkin. Ben de isterim kusursuz olmayı ama olmuyor işte. Mahvetmeyin karizmanızı saçma sapan lenslerle, havanız anında bitiyor benden söylemesi
Kötü ve çok özenti. Bırakın artık sarışın mavi gözlü özentilipini. Doğal saçlarınız ve gözlerinizle çok daha güzelsiniz.Rainbow giallo lens takıyorum daha 1 kişi lens olduğunu anlamadı. Fotoğrafımda al burda.
Bilip bilmeden tüm lensli gözlere sallama bence.
Eki Görüntüle 1713428
Lens var, "lens" var.
Kötü ve çok özenti. Bırakın artık sarışın mavi gözlü özentilipini. Doğal saçlarınız ve gözlerinizle çok daha güzelsiniz.
Hahahaaa kıskanç !! Ben sana fotoğraf yollamıyorum, kimle kapıştığını görünce çok bozulursun Hala anlamadın: kendi gözlerin çoook güzel zaten. Lense hiç ihtiyacın yok.Aynen öyle canım aynen
Bence sen kıskançlığından kudurmuşsun kime sataşacağını bilmiyorsun
Daha fazla muhattap olmayacağım seninle. Kıskanç biri olduğun çok açık.
Yollayamazsın çünkü özgüvenin yok seninHahahaaa kıskanç !! Ben sana fotoğraf yollamıyorum, kimle kapıştığını görünce çok bozulursun Hala anlamadın: kendi gözlerin çoook güzel zaten. Lense hiç ihtiyacın yok.
Hahahaaa katilıyorum "Beeen dönyanın en gözel garısıyam"Yollayamazsın çünkü özgüvenin yok seninsadece buradan kendini yazarak tatmin edersin hadi daha fazla alıntılama beni .. Her cümlesinde güzel olduğunu vurgulayan biri "eminim" gerçekte çok güzeldir.
çok güzel görünüyo bencede çok doğal yakışmışRainbow giallo lens takıyorum daha 1 kişi lens olduğunu anlamadı. Fotoğrafımda al burda.
Bilip bilmeden tüm lensli gözlere sallama bence.
Eki Görüntüle 1713428
Lens var, "lens" var.
Çok güzelmiş hayırlı olsun:) bende ela-yeşil bişeyler arıyorum yeni çıkan diğer renk nasıl acaba fikriniz varmı?Yeni Hidrocor Ambar/ (kehribar), gün ışığında flaşsız. Ton olarak mellerden daha sarımtıraklar.
Çok güzelmiş hayırlı olsun:) bende ela-yeşil bişeyler arıyorum yeni çıkan diğer renk nasıl acaba fikriniz varmı?
Teşekkür ederim fotolar için ambar daha güzelmiş:) doğallığı ve rahatlığı nasıl pekiYeni çıkan diğer renkten kastın Hazelmut/Avela ise o açık kahverengi tonlarda pek yeşil yok içerisinde bence. Bunları netten buldum, malum video paylaşım sitesinde.
Teşekkür ederim fotolar için ambar daha güzelmiş:) doğallığı ve rahatlığı nasıl peki
hidrocor mele cok benziyor neredeyse aynı gibi hidrocor mel almıstım cok kötüydü hic kullanamadım okadar soluktu ki.artık maviden sasmam:)Yeni Hidrocor Ambar/ (kehribar), gün ışığında flaşsız. Ton olarak mellerden daha sarımtıraklar.
Mavi renk tavsiye edebileceginiz bi lens varmi doğal ve patlamayan bi mavihidrocor mele cok benziyor neredeyse aynı gibi hidrocor mel almıstım cok kötüydü hic kullanamadım okadar soluktu ki.artık maviden sasmam:)