Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rengi gayet güzelmis canım cok beğendim buarada göz yapın cok güzel:)resim icin tesekkür ederim:):)
Solotica Hidrocharme Ocre :)
cok güzel olmus gri ela gibi durmus bende nc ocre almak istiyorum lensi takınca gözlerim renkli olsun istemiyorım acık kahve karamel gibi durmasını istiyorum bal rengi gibi yani elde edebilir miyim acaba istediğim rengi nc ocreyle gözlerim koyu kahve sizin doğal renginiz ne renk acık sanırm ocreler baya acık durmus
Teşekkür ederim ama koyu cıkmış biraz daha açık bi renk normalde:)rengi gayet güzelmis canım cok beğendim buarada göz yapın cok güzel:)resim icin tesekkür ederim:):)
Bunu ne zaman aldınız 2015 ocre mi acaba bunlar bu arada çok çok yakışmış Gülr Güle kullanınSolotica Hidrocharme Ocre :)
acıksa daha da güzel ya ben beğendim canım alıyım bari denemis olurum fiyat da uygun freshlook lar rahat bide ben pure hazeli kullanmıstım ama hic acmadı göz rengimiTeşekkür ederim ama koyu cıkmış biraz daha açık bi renk normalde:)
Ben kapalı bi bayanım çok çarpıcı patlayan lensler yakışmaz diye düşünyorum bende solitica quartzo ve topazio düşünüyorum ama topazio çok patlar diye tahmin ediyorum quartzo alıcam heralde bendeacıksa daha da güzel ya ben beğendim canım alıyım bari denemis olurum fiyat da uygun freshlook lar rahat bide ben pure hazeli kullanmıstım ama hic acmadı göz rengimi
Bunu ne zaman aldınız 2015 ocre mi acaba bunlar bu arada çok çok yakışmış Gülr Güle kullanın
neden yakısmasın göz yapınız cok güzel yakısır bence patlayan renkler de ama topazio doğal durmuyor bence ben pek beğenmedim quartzo güzel mel de öneririm mel kullandm ben harika rengi var ama artk renkliden sıkıldım oyüzden bende acık kahve bal rengi arayısındayımBen kapalı bi bayanım çok çarpıcı patlayan lensler yakışmaz diye düşünyorum bende solitica quartzo ve topazio düşünüyorum ama topazio çok patlar diye tahmin ediyorum quartzo alıcam heralde bende
güle güle kullan cok yakısmıs güzel bir secim olmus bende mel kullandım simdi de ocre deneyeceğim natural colors ocre düsünüyorum ben de charmnda güzelmis ama bayıldmÇok teşekkür ederim. :) Evet yeni aldım. 22 Aralıkta sipariş vermiştim.
Güzel olur belki ama biraz daha sakin bişey istiyorim quartzoyu cok begendim kafayı taktım galiba birazda bakalım fikrim degişmezse yine alıcam:))neden yakısmasın göz yapınız cok güzel yakısır bence patlayan renkler de ama topazio doğal durmuyor bence ben pek beğenmedim quartzo güzel mel de öneririm mel kullandm ben harika rengi var ama artk renkliden sıkıldım oyüzden bende acık kahve bal rengi arayısındayım
alınca resimleri bekliyorum:):)Güzel olur belki ama biraz daha sakin bişey istiyorim quartzoyu cok begendim kafayı taktım galiba birazda bakalım fikrim degişmezse yine alıcam:))
Çok teşekkür ederim :) flashsız da göz renginizi açtı değil mi birde son olarak arzu Hanım'dan mı sipariş verdiniz ona aynı seri olsun diye belirteyim öyleyse :)Çok teşekkür ederim. :) Evet yeni aldım. 22 Aralıkta sipariş vermiştim.
güle güle kullan cok yakısmıs güzel bir secim olmus bende mel kullandım simdi de ocre deneyeceğim natural colors ocre düsünüyorum ben de charmnda güzelmis ama bayıldm
Çok teşekkür ederim :) flashsız da göz renginizi açtı değil mi birde son olarak arzu Hanım'dan mı sipariş verdiniz ona aynı seri olsun diye belirteyim öyleyse :)
canım cok tesekkür ederim heryere baktm bulamamıstm freshlook bal renginin resmini cok beğendim istediğim renk.renkli durmuyorArkadaşlar freshlook honey hareli gün ısıgında