Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

kızlar bu resimde charm azul

makyaj çok güzel olmadı ama idare edin artık.
kapatıcı :benefit
rimel :dior show maskara
liner :dior eyeliner,
far : mac
kalem : mac
kaş pudrası : inglot

Eklentiler

• $charm azul 2.jpg
    $charm azul 2.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 60
Bambişimm çok tşk ederim canım benimm opuyorumnanaktan mel düşünüyordun sen de eminim en az ice ların kadar beğeniceksin canım :)

Livcim tşkler a.s.

Pineapples canımm lensler süperrr. çok beğendim ben. ben de topazio ve azul arasındayım :) ayın 5inden sonra kesin kararımı veririm inş.. ilk resim flashsız sanırım dimi? buna rağmen ne kadar masmavişşş.

Bambişimm çok tşk ederim canım benimm opuyorumnanaktan mel düşünüyordun sen de eminim en az ice ların kadar beğeniceksin canım :)

Livcim tşkler a.s.

Pineapples canımm lensler süperrr. çok beğendim ben. ben de topazio ve azul arasındayım :) ayın 5inden sonra kesin kararımı veririm inş.. ilk resim flashsız sanırım dimi? buna rağmen ne kadar masmavişşş.

saol didemcim.lacivert gibi bir mavisi var azulun.

berrycim çok güzel görünüyor makyajın ve esmeraldalar koyulaşmış. Hem de doğallaşmış rengi. Bu sen misin ya çok farklı göründün :)) kaşların saçların tenin daha koyu görünüyor. moralin neden bozukki canım? bir sorun yok dimi?

bronz makyaj yaptım kızlar cepten yükledim imageshacke atarmısın didem.sınav stresim arttı birde mint e karar veremedim off

canım mint falan düşünme bence şimdi. sınavına gir çık bir önce. kpss ne zaman bu arada? tamamen sınavına odaklan daha sonra karar verirsin lensine.

charm grafite.
gözde sadece cecile koyu mavi,kalem var ve üst kirpikte biraz rimel

Son düzenleyen: Moderatör:
oky sende grafite çok güzel durmuş ama quartzo bence daha çok yakışıcak :) çok tatlısın canım :nazar:

berry neden stres oluyorsun cnm ya :) 10 temmuza kadar dolu dolu vaktin var senin. koskoca haziran ayı var bir kere. sen yersin bütün konuları okadar sürede. hiç stres yapıp demoralize olma. bu ara fazla gezme sadece kk takıl :)) ders çalış eminim başarıcaksın :1hug:

offf asıl stres olan benim. yarım saat sonra abd de okumak istediğim bir okuldaki profu arıcam. orda saat 9 olcak yarım saat sonra. çok heyecanlıyımmm.

oky sende grafite çok güzel durmuş ama quartzo bence daha çok yakışıcak :) çok tatlısın canım :nazar:

berry neden stres oluyorsun cnm ya :) 10 temmuza kadar dolu dolu vaktin var senin. koskoca haziran ayı var bir kere. sen yersin bütün konuları okadar sürede. hiç stres yapıp demoralize olma. bu ara fazla gezme sadece kk takıl :)) ders çalış eminim başarıcaksın :1hug:

offf asıl stres olan benim. yarım saat sonra abd de okumak istediğim bir okuldaki profu arıcam. orda saat 9 olcak yarım saat sonra. çok heyecanlıyımmm.

grafite muhteşem bir lens.
quartzom, bugün yola çıkıyormuş.
mel hemen değilde. numarası varmış ellerinde . hemen yolluyorlar. melide sonra. arzucuğum dedi dün gece.

Son düzenleyen: Moderatör:
X