Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

cadifuu seni de görmek isteriz canım :))
Berry haftasonu gölgelendirme yaptığın makyajlarından yapsana, gölgelendirmeyi baya güzel yapıyorsun sen.

Berry çok alakasız ama bu kaşlarınızı nasıl boyuyorsunuz ben sürekli kaşlarımı düzeltirim elimle kaş kalemleri bozulmuyor mu ben hiç kullanmadım da artık kaşlarım seyreldi sanki ya yaşlanıyor muyum neyim :KK43:

MimSzzzN daha 26 iken ne yaşlanmasıı !!
Canım ben mac kaş farını almayı düşünüyorum.
Çok güzel ve çok doğal duruyor.
Berry sen ne kullanıyorsun kaşlarına seninkilerde çok hoşş

Ahh didemcim 26 mı görünüyor şu an 27 yim hatta onu bile yarıladım napalım bazen insan erken de olsa yaşlandığını hissediyor :KK43: ıçim geçmiş benim pehhhh :dilcikar:
Canım bahsettiğin mac in çeşitleri var mı bir de far kıvamındakiler uçmuyor mu?

Canım 5 renk seçeneği varmış sanırım. Uçar mı bilmiyorum açıkçası ama kalemden daha doğal duruyormuş. Kullananların yorumlarına bakarsan nette hep olumlu..

Yakamoz diğer topice eklediğin mellerle yaptığın makyaj çok güzeldi canım opuyorumnanaktan
Bu topicede beklioruz fotolarınıı

almayı düşündüğüm kaş farı bu,

macbrow3.jpg

Açık renk olan kısmıyla kaş kemiğine aydınlık veriliyor, koyu tarafıyla kaşların içi dolduruluyor. Böylece ip gibi yağlı bir görüntü olmuyor ve doğal duruyor(muş).

Son düzenleme:
Ay cnm ben de bakıyordum netten gördüm bunu evet farklı tonları varmış üstelik ıslak da kullanılabiliyormuş denemek lazım ama M.A.C de her yerde yok ki yahu :KK43:

ohhh kizlar topik hayirli olsun fikir sahane cok saol berrycim. dokturmeye baslamissiniz bile hepsi sahane olmus :) opuyorumnanaktan

Yeni topicimiz hayırlı olsun kızlar alkisalkisalkis
Ben de hiç far sürmem gözüme, göz makyajım rimel ve bazen de kalemden ibarettir ama sizler için denemeler yapıp yükleyeceğim Şeniz

Yakamoz diğer topice eklediğin mellerle yaptığın makyaj çok güzeldi canım opuyorumnanaktan
Bu topicede beklioruz fotolarınıı

almayı düşündüğüm kaş farı bu,
ben genelde siyah makyaj göz makyajı yapıyorum ama bu topik için farklı renklerde makyaj dener eklerim :)) bu arada bu kaş farını kullananların yorumları ne yönde Didemcim olumlu ise bende almayı düşünürüm çünkü henüz doğal bir kaş kalemi bulanilmiş değilim ... opuyorumnanaktan

buraya soloticalı resimlerimizi koyarsak başlığımıza daha uygun olur yinede teşekkür edriz paylaşımına

Berry bunu senin için ekliyorum, kusura bakma makyaj yapamadım bgn napıyım çok tembelim bu konuda :)) Bunu da 1 kaç gün önce lensimi taktığımda öylesine denemiştim. Sevmedim ama sen çok istiyosun diye ekliyorumm.
5744.jpg

Solotica : Natural Colors Icemint
Concealer : Nivea Perfect Cover / Light
Rimel : Maybelline the Falsies Volum Express
Far : Carmina Terracotta Eye Shadow / 08 (altın)
: Carmina Compact Eye Shadow Trio / 333 (gri-ortadaki rengi kullandım)
Göz kalemi : Emily / 120

Farlar annemin :KK70:

Son düzenleme:
X