- 25 Eylül 2010
- 998
- 2
- Konu Sahibi White Mocha
inşallah canım bi gelsinler resme boğcam topiği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azulların son halınıde ceker mısın guneş bı de bu tonda yeşil mi werde ler hep?
bunlar da makyajla nc ocre (b&l bio true solusyonda bekletip koyulaştırdım normalinde bal sarısılar)
B&L Bio True solüsyon lens rengini gerçekten koyulaştırıyor mu? Eyvahlar olsun zaten yeni lensimin rengi eski lensime göre koyu diye oturup ağlayacağım nerdeyse bide kullandığım solüsyon bu. Bi yerde opti free nin koyulaştırdığını yazmışlar ama benim açık gri lenslerim ömrü bitene kadar sabit kaldı. Eğer bio true koyulaştırıyosa şişe bitince bi daha asla kullanmam.
evet koyulaştırıyor ama endişeye gerek yok :) solusyonların lens rengine etkisi Allahtan ki geçici...lensi koyu gösterme sebebinin solusyonun içindeki nemlendirici maddelerin yoğunluğu olduğunu sanıyorum...(ıslak saçımızın kuru halinden daha koyu görünmesi gibi basit örnekle) marka değişince renk duruşu da değişiyor veya eski halini alabiliyor..
sauflon all in one light alıp kullanırsan 1 hafta içinde lensin rengi geri açılcak ve lensini geri kazancaksın :) şayet renklerle oynama
yapılmadıysa...
Bugün aldım sauflon all in one light solüsyonu hemen koydum lensleride içine umarım açılır çok koyu geldi rengi bana :) Bu arada lens lens diye kafayı sıyırdım galiba dün gece rüyamda bir lens almışım ama nasıl güzel bir mavi 10 metre uzaktan bile masmavi nasıl içime sinmiş nasıl mutluyum:) Hahaha