Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

Bugüne kadar lenslerimi hep makyajsız olarak paylaşmıştım en doğal haliyle görmeniz açısından...
bugün elime fırsat geçti ve lenslerimden birisini makyajımı silmeden çekme fırsatı buldum..
buyrun size yeşil lenslerim makyaj ile..

whijc9.jpg

1zvo5w.jpg

9q9vm9.jpg

bunlar da makyajla nc ocre (b&l bio true solusyonda bekletip koyulaştırdım normalinde bal sarısılar)

r2s48y.jpg

4oymt.jpg

2weyt6s.jpg

makyaj ve lens aşığı olarak bu topik gerilerde kalmasın...bol bol foto ekleyelim olurmu...:KK52:

merhaba hanımlar hepinizin lensleri şahane.. bu markayı nerede ve nekdara bulabilirim.. çok pahalımıdır acaba.. bide ela renkte istiyorum.. elinizde ela renkli lensi olupta resim ekleyen olursa çok sevaba gecer:)

herkese selam arkadaşlar yeni üye oldum yazıları okurken gördüm bir arkadaşımız solotica numaralı kullanıyormuş galiba merak ettimde base curve eğrisinde bi değişiklik oluyormu acaba numaradan kaynaklanan. bende şuan cor ocre ve grafite kullanıyorum geçen gün öğrendimki numaralıymış gözlerim ve tekrar solotica renklerinden birini numaralı almayı düşünüyorum crystal olacak galiba tercihim büyük ihtimal,acaba fazlamı açık bi renk günlük kullanım için fikirlerinizi bekliyorum

bunlar da makyajla nc ocre (b&l bio true solusyonda bekletip koyulaştırdım normalinde bal sarısılar)

r2s48y.jpg

4oymt.jpg

2weyt6s.jpg

B&L Bio True solüsyon lens rengini gerçekten koyulaştırıyor mu? Eyvahlar olsun zaten yeni lensimin rengi eski lensime göre koyu diye oturup ağlayacağım nerdeyse bide kullandığım solüsyon bu. Bi yerde opti free nin koyulaştırdığını yazmışlar ama benim açık gri lenslerim ömrü bitene kadar sabit kaldı. Eğer bio true koyulaştırıyosa şişe bitince bi daha asla kullanmam.

B&L Bio True solüsyon lens rengini gerçekten koyulaştırıyor mu? Eyvahlar olsun zaten yeni lensimin rengi eski lensime göre koyu diye oturup ağlayacağım nerdeyse bide kullandığım solüsyon bu. Bi yerde opti free nin koyulaştırdığını yazmışlar ama benim açık gri lenslerim ömrü bitene kadar sabit kaldı. Eğer bio true koyulaştırıyosa şişe bitince bi daha asla kullanmam.

evet koyulaştırıyor ama endişeye gerek yok :) solusyonların lens rengine etkisi Allahtan ki geçici...lensi koyu gösterme sebebinin solusyonun içindeki nemlendirici maddelerin yoğunluğu olduğunu sanıyorum...(ıslak saçımızın kuru halinden daha koyu görünmesi gibi basit örnekle) marka değişince renk duruşu da değişiyor veya eski halini alabiliyor..
sauflon all in one light alıp kullanırsan 1 hafta içinde lensin rengi geri açılcak ve lensini geri kazancaksın :) şayet renklerle oynama yapılmadıysa...

Son düzenleme:
evet koyulaştırıyor ama endişeye gerek yok :) solusyonların lens rengine etkisi Allahtan ki geçici...lensi koyu gösterme sebebinin solusyonun içindeki nemlendirici maddelerin yoğunluğu olduğunu sanıyorum...(ıslak saçımızın kuru halinden daha koyu görünmesi gibi basit örnekle) marka değişince renk duruşu da değişiyor veya eski halini alabiliyor..
sauflon all in one light alıp kullanırsan 1 hafta içinde lensin rengi geri açılcak ve lensini geri kazancaksın :) şayet renklerle oynama
yapılmadıysa...

saoğl güneçcim :)

Bugün aldım sauflon all in one light solüsyonu hemen koydum lensleride içine umarım açılır çok koyu geldi rengi bana :) Bu arada lens lens diye kafayı sıyırdım galiba dün gece rüyamda bir lens almışım ama nasıl güzel bir mavi 10 metre uzaktan bile masmavi nasıl içime sinmiş nasıl mutluyum:) Hahaha

Bugün aldım sauflon all in one light solüsyonu hemen koydum lensleride içine umarım açılır çok koyu geldi rengi bana :) Bu arada lens lens diye kafayı sıyırdım galiba dün gece rüyamda bir lens almışım ama nasıl güzel bir mavi 10 metre uzaktan bile masmavi nasıl içime sinmiş nasıl mutluyum:) Hahaha

canım 1 hafta süre tanı o lenslerine..arasıra da solusyonu değiştirip üzerini parmakla ovala....inşallah renklerle oynamamışlardır...yoksa 1 hafta sonra rengi bariz açılacaktır...
evet öyle ilginç rüyaları ben de görüyorum...mesela menekşe rengi bi lens görüyorum ama çapı çok çok büyük...bunu gözüme nasıl sokucam diye düşünüyorum çarşaf gibi lens....rüya değil kabus denir buna...Hey Allahım o defteri kapattım aslında çoktan :KK52::KK9:

X