Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

liv teşekkür ederim,

of yaw ben bugün çalışamayacağım bu yeni gözlerle :))
resimleri akşam çekmeye çalışırım

Elif enslerin hayırlı olsun bende mel almak istiyordum son anda fikir değiştirerek esmeralda almaya karar verdim resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum tabii bu arada kendi esmeraldalarımıda büyük bir merakla ve sabırla bekliyorum ne kadar sürdü canım gelmesi, uzun süreceğini biliyorum gerçide insan hevesle bekliyor.

Arzu bu arada sana buradan da çok teşekkür ederim. sabrın için de sağol :)

Ne demek Elifciğim güle güle en güzel günlerde kullan:)Çok tatlı yazmışsın yaşadıklarını:)Beğenmene çok sevindim ne kadar rahat değilmi bende bir lensi ilk defa bu kadar uzun takabiliyorum daliah gibi.Daliahcım ama öyle deme verde gibi azul gibi ıce gibi tonlar senin gözlerin gibi açık renk gözlerde daha güzel duruyor ama :sinifsinif:örneğin topazio ben istememmi topazio bende Charlize Theron gözü gibi dursunkaydirigubbakcemile3

şu azulu bende merak ediyorum. vetman. daliah gibi gözü karartıp aslında ısmarlamak lazım. onda yeşil tonu mümkün değil olmaz.

arkadaşlar,

valla masamdan kalkıp lavaboya gitmekten bir hal oldum. dediğim gibi çok rahat bir lens ancak aynaya bakınca kendisini fark ediyorum. şimdi benim gibi kararsız arkadaşlar için paylaşmak istediklerim.
meller bende çok yeşil durdu,bayağı açık bir renk , gözlerimi çok açıp baktığımda pörtlüyor,baygın baygın bakacaksin :)
diğer taraftan , çok çok da doğal durmuyor , sonuçta kul yapısı ,kimse sizin lens taktığınızı fark etmeyecek diye birşey yok , yani kendimizi kandırmayalım belli olmuyor,olmaz diye birşey yok.
ama bir kere renkli lens denemiştim korkunç durmuştu,veya çevremde gördüğüm renkli lensli insanların gözleri gibi çiğ , biyonik,yapay bir ifade yok.
başka bir konu, herkezin gözünde farkı duracağı gibi kişinin sağ ve sol gözünde bile farklılık gösteriyor. sol gözümdeki lens mesela gözüme hafif bir şaşılık verdi,halbuki sağ daki tam oturdu, düz baktığımda ortadaki boşluk yerli yerinde soldaki ise kayıp duruyor.
kullanan arkadaşlar bu lenslerin tersi düzü varmı ? belki sağ dakini ters taktım.

arkadaşlar,

valla masamdan kalkıp lavaboya gitmekten bir hal oldum. dediğim gibi çok rahat bir lens ancak aynaya bakınca kendisini fark ediyorum. şimdi benim gibi kararsız arkadaşlar için paylaşmak istediklerim.
meller bende çok yeşil durdu,bayağı açık bir renk , gözlerimi çok açıp baktığımda pörtlüyor,baygın baygın bakacaksin :)
diğer taraftan , çok çok da doğal durmuyor , sonuçta kul yapısı ,kimse sizin lens taktığınızı fark etmeyecek diye birşey yok , yani kendimizi kandırmayalım belli olmuyor,olmaz diye birşey yok.
ama bir kere renkli lens denemiştim korkunç durmuştu,veya çevremde gördüğüm renkli lensli insanların gözleri gibi çiğ , biyonik,yapay bir ifade yok.
başka bir konu, herkezin gözünde farkı duracağı gibi kişinin sağ ve sol gözünde bile farklılık gösteriyor. sol gözümdeki lens mesela gözüme hafif bir şaşılık verdi,halbuki sağ daki tam oturdu, düz baktığımda ortadaki boşluk yerli yerinde soldaki ise kayıp duruyor.
kullanan arkadaşlar bu lenslerin tersi düzü varmı ? belki sağ dakini ters taktım.

rojjda , aslında uzun sürmedi,tahhüt edilen sürede geldi, 25.09 da sip verdim tabi o gün cuma gecesi idi, 3 gün oradan gitti,
lensler türkiyeye 16.10 da geldi. tarihleri bu kadar kesin veriyorum çünkü sağolsun Arzu mesleğimden dolayı takip edebilmem için gerekli bilgileri verdi. tek korkumuz gümrüğe takılmasıydı ama şansımız yaver gitti ,
yani sonuçta teslim süresi çok uzun değil ama işte biz kadınlar ... sabırsızız veselam.
ya ben asıl akşam eşim fark edecekmi onu merak ediyorum :1shok:,

lensın tersı duzu var tabi.ama tersını takmıs olsan batar gozune,duramazsın canım.

daliah , ilk taktığımda sol gözümde bir ters bir duz taktım, ama lens i o kadar çok evirip çevirdimki en sonunda tersimi düzümü denk geldi bilmiyorum. ters çevirdiğimde de batmadı .

sanırım soldakini de böyle bir işlemden geçirmeliyim

elifbe güle güle kullan mellerini.ben de mel siparişi verdim,ya açıkçası pörtlek durma ihtimalı beni de korkutuyordu,ama riski aldım bir kere.senin meller hangi seri?hidrocharme mı?

Günaydın herkese,

soloticalar 2 gün günlüğüme devam ediyorum :)
dün akşam resim gönderemedim size çünkü teknik bazı sorunlar vardı.bir de kızlar ben sizler gibi genç değilim:1no2: ... işten gel 1.sınıfa yeni başlayan kızının ödevlerini kontrol et ,ela ,al,lale, talat çalışmaları yap,kendini süperman sanan diğer çocuğunu yakalamaya çalış ,yemekti bulaşıktı ,derkennn sızı vermişim :))mirmirmirmir

neyse.. benimki cor serisi. mellerin rengibal rengi ile uzaktan yakından alakası yok. tamamen açık yeşil, hatta su yeşili ile sarı gibi. gözünde çok radikal değişiklik yapmak istemeyenler uzak dursun, (akşam annem beni görünce çığlık attı )
iri gözlerde bahsettiğim pörtleme oluyor. Akşam nasıl olduysa eşim takmayı kabul etti , onun gözleri daha küçüktü ve harika durdu,ve koyu renk olduğu için renk çok yeşermedi.
bir de şunu fark ettim ki,ortamın ışığı çok değiştiriyor. Sarı ışıkta iyi duruyor,florasan ve beyaz ışıkta malesef hoş durmuyor,amaaa güneşte harika,işte o zaman alttan kahve rengi de çıkıp güzel bir kombinasyon oluşuyor. işte benim hayalimdeki hep bu şekilde olacağı idi, yani kapalı alanda da yeşil ile kahverengi karışıp açık ela gibi birşey olacak sandıydım.ama değil, bariz açık yeşil duruyor.

elifbe o hayalindeki ton bence nc melin tonu.mel seriler arasında çok değişik sonuçlar verebilene bir renk,mesela hidrocharme melle hidrocorun yakından uzaktan alakası yok.ama senin bahsettiğin ton nc melin verdiği renge yakın gibime geldi.ben de nc mel sipariş verdim,haftaya gelecek büyük ihtimalle.şöyle güzel bir fotoğraf makinesi alırsam bol bol resim çekip koyarım,biraz teknoloji yoksuluyum:)

Elifcim sen daha önce esmeraldamı istemiştin cor melden önce başka bir renk istemiştin sonradan değiştirdik değilmi:)Livciğim ben burada olan yada buraya gelen arkadaşlarıma elimde olan lensleri denetiyorum ama sadece elimden gelen bu testerlerı yok malesef kendi lenslerimi denetiyorum:)

elif be güle güle kullan bende mel almayı düşünüyorum sen hangisini aldın nc mu charm mi ayrıca ne zaman foto kyacaksın bekliyoruz

arzu canım benim esmeralda resimlerinide koyabilirsen siteye yapştır canım arkadaşlara referans olması açısından ben beceremedim foto bırakmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…