- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.781
liv teşekkür ederim,
of yaw ben bugün çalışamayacağım bu yeni gözlerle :))
resimleri akşam çekmeye çalışırım
kesinlikle cnm ben soyleme calıstım sana ama insanın kendisinin gormesi bir baska oluyor ...keske turkiyede birileri solotica bayiligi alsa farklı sehirlerde subeler acılsa da bizde deneyebilme fırsatını yakalabilisek (arzu hanım keske boyle birsey olsa)
Canım ya bizim saglık bakanlıgımız soloticaları onaylamamıs..nedenin tamamen "duygusal" oldugu soylenıyor..bilemiyorum.Sanırım bu işten en fazla rantı saglayacak kişi henuz kapiatlını hazırlayamadı :))))))
ama sunu soylemeliyımki kullandıgım lensler arasında benı rahatsız etmeden sabah 6 dan gece 23 e kadar unutarak taktırabılen tek lens solotica oldu..
veeee geldi lerrrrr :lepi:
arkadaşlar şunu söylemeliyimki , uzun zamandır hiç birşey için bu kadar sabırsızlanmamıştım. bende kendime şaştım , koskoca kadın kargo şirketini birbirine kattım :) neyse...
paket geldi, ilk alacaklar için söylüyorum , paketi açarken sakinleşin sonra açın. şişeye ulaşmak için bayağ bir uğraşıyorsunuz, paketleme iyi :)
birde titreyen ellerinizi sakinleştirin şişeyi açarken benim gibi elinizi kesmeyin aceleden.
tamam tama sadede geliyorum. ilk bir şok yaşadım çünkü lens sap sarı, ben ona bakıyorum o bana.bir ara ağlayacaktım. sonra gözüme taktığımda kertenkele gibi oldum, o an düşüp bayılacaktım.. allah kahretsin bune dedim .. sonra gözümü kırptıkca lens oturdu. ilkini takınca 2 şişeyi açmayacaktım sonra satışa çıkartırım diye :)))
ardından diğerini de açtım veeee BAYILDIMMMM.. çok güzel oldu. bunları yaparken ofiste kimse yoktu..şimdi arkadaşlara gösterdim çok beğendiler.tabi bunu kibarlıktanmı dediler yoksa gerçektenmi bilemiyorum.
florasan işiğinda pek beğenmedim , gün ışığında güzel duruyorlar. ayrıca çok rahat bir lens şuanda gözümde varmı yokmu belli değil.
beni rahatsız eden tek şey biraz pörtlek gibi duruyor, ama onun da zamanla gözümün şekline göre düzeleceğini düşünüyorum.
ay şimdilik bu karar,, gidim biraz daha aynaya bakayım hihoyyyt
canım begenmene sevındım gule gule kullan
Arzu bu arada sana buradan da çok teşekkür ederim. sabrın için de sağol :)
Elif enslerin hayırlı olsun bende mel almak istiyordum son anda fikir değiştirerek esmeralda almaya karar verdim resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum tabii bu arada kendi esmeraldalarımıda büyük bir merakla ve sabırla bekliyorum ne kadar sürdü canım gelmesi, uzun süreceğini biliyorum gerçide insan hevesle bekliyor.
lensın tersı duzu var tabi.ama tersını takmıs olsan batar gozune,duramazsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?