• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Charm,Nazlıserap,kelebek etkisi kızlar hoşgeldiniz forumumuza.Kelebek etkisi merhaba topazilar sende inanılmaz güzel durmuş gözlerin koyu renkmi harika durmuş topaziolar güle güle kullan.Charm gözlerin çok güzel rihannanın gözlerinden tek farkı rihannanınkiler biraz daha yeşil bu rengi hıdrocharm mel rengi ile yakalayabilirsin.Ama gerçekten doğal göz rengin çok güzel ve çok özel bir renk.

Charm,Nazlıserap,kelebek etkisi kızlar hoşgeldiniz forumumuza.Charm gözlerin çok güzel rihannanın gözlerinden tek farkı rihannanınkiler biraz daha yeşil bu rengi hıdrocharm mel rengi ile yakalayabilirsin.Ama gerçekten doğal göz rengin çok güzel ve çok özel bir renk.

Canım cok tesekkur ederım... hidrocharm mel bana da bu rengı verebılır gıbı geldı, yalnız nette hıdrcharm meller o kadar farklı farklı duruyorkı kımısınde koyu kımsınde acık sahsen aldıgıma degecek kadar bır fark olmazsa dıye endıselenıyorum suan ... bu konuda ne dusunuyorsun yanı gercekten goz rengımı bır ıkı ton acabılır mı bu yesıllıgı verebılır mı ?

Ayrıca hıdrocharm mel ın mel serısının en koyusu oldugunu okudum bı kac yerde... ben baya yesıl olsun ıstıyorum rıhannanın resımdekı gozlerı yesıl cok belırgın ortada bunu yakalayabılecegımden emın olsam dusunmeden alacagım ama o konuya takıldım bıraz.. ?

kelebeketkisi topazio cok güzel durmus
hep mavimi görünüoryoksa makyajla yesilde durabiliormu merak ediorum yerimseniben

vallah bende hep böle düruio makejsizde bende ilk basta sandim yesil gibide olur felan ama gercekten hep böle durio acik mavi gibi...ama benim gözlerim kave rengi kapali sayilirr....

evet canimmmm :D nerde isvicrede yasiormuss peki?

Kelebek etkisi canım zürihe yakın krauzingen olması lazım kardeşimin yaşadığı yer.Gerçekten çok yakışmış sana Topaziolar kahverengi saçlada çok hoş durmuş.:kedi:Bendemi saçımı açık kahveye boyasam acaba:)zaten bu ara bu tonlara taktım sendede görünce tekrar kahve tonlarında saç istedim:)Charm senin gözlerinde rihannanın göz rengine o kadar yakınki başka arkadaşlarda söylemiş zaten rihannanın göz rengine çok benzediğini sadece seninkiler bal rengine bakıyor rihannanınkiler ise yeşile daha yakın yanlız renk özelliği ve doğallığı bakımından aynı duruyor bence .Rihannanın göz rengine en yakın yakalabileceğin renk hıdrocharm melle olur bence alternatif olarak natural colours verdede düşünebilirsin.Ben her iki rengede benzettim aslında.

tskler vetmancim...ozaman kardesin benden bi saat zaktliktaaa ara sira züriyede giderim cok güzel orasi vallah:D sac rengini yapmak istiosan yap bende artik biktim kapali kave renge döncem geri:D

arkadaşlar ben 12eylülde patriciayaya sipariş verdim,en fazla 20 gün içinde geleceğini söylemişti.hala gelmedi.sizce çok mu geç kalmış?

Back