• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bir cor azul videosu buldum,ne dusunuyorsunuz ? sizce nasıl dogal mı ? fikir verir misiniz ?

sevgili vetman sende fikrini soyler mısın ?

Imageshack - hidrocorazu

Daliahcım bu videodaki çocuğun esmeraldalı bir videosu vardı onda nasıl duruyorsa esmeraldalar aynen bendede öyle durdu.Yani demekki koyu renk gözlerde hıdrocor azul aynen bu videodaki gibi duracak.Ama şunu söyleyeyim hıdrocharmın azulu gerçekte hıdrocor azuldan daha koyu .Fotoğraflarda nasıl koyuysa hıdrocharm azul aynen şişesindede hıdrocora göre koyu duruyor.Soloticaların içinde en koyu mavi azul rengidir.Ben azulun hıdrocorunu ve hıdrocharm serisini beğendim:lepi:

gerçekten video da ki rengi çok tatlı. daliahcım o çocuğun grafite li videosu da var. Grafite in duruşu o videodaki gibi mi peki? o şekilde kıyas yapabilirsin. esmeraldalar vetmancımdaki gibiymiş mesela.

Daliahcım bu videodaki çocuğun esmeraldalı bir videosu vardı onda nasıl duruyorsa esmeraldalar aynen bendede öyle durdu.Yani demekki koyu renk gözlerde hıdrocor azul aynen bu videodaki gibi duracak.Ama şunu söyleyeyim hıdrocharmın azulu gerçekte hıdrocor azuldan daha koyu .Fotoğraflarda nasıl koyuysa hıdrocharm azul aynen şişesindede hıdrocora göre koyu duruyor.Soloticaların içinde en koyu mavi azul rengidir.Ben azulun hıdrocorunu ve hıdrocharm serisini beğendim:lepi:

evet corlar genelde daha acık renk oluyor,charmeları kendımden baska herkese yakıstırıyorum ben zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

daliah video yu izledim cocukta cok güsel durmus yaa mavisi cok tatlı yerimseniben

evet canım hakıkaten canlı canlı duruyor guzel duruyor kaydirigubbakcemile5

gerçekten video da ki rengi çok tatlı. daliahcım o çocuğun grafite li videosu da var. Grafite in duruşu o videodaki gibi mi peki? o şekilde kıyas yapabilirsin. esmeraldalar vetmancımdaki gibiymiş mesela.

didemcim simdi izledim..bende grafite daha koyu duruyor.sunu farkettım sıyaha yakın kahvelerde cor lenslerı daha acık ve daha bellı duruyor.o zaman azul bnde boyle durmayacak

mel lerim karşı binadaki kargo şirketinde ama 3 saattir bana gelemedi. mafoldumben.

merhaba ,
uzun zamandır sizleri takip ediyorum.Lenslerim geldikten sonra aranıza katılacak ve yorum yapacaktım.
Sevgili Arzu dan mel aldım, uzuuunnn bir karar verme evresinden sonra. karar vermesi bir dert, yurtdışından gelişini beklemek bir dert. :)
Şimdi de kargo şirtektinin bana teslimini bekliyorum. Valla arkadaşlar sonu nasıl bitecek bu hikayenin çok merak ediyorum. Ya batacağız ya çıkacağız. Umarım beklediğime değer :)
Neyse şimdilik benden bu kadar.... devamı kargocunun hızına bağlı. AZZZZ SONRAAA :)

mel fazla rıskı olmayan bır ton,umarım sende memnun kalırsın canım.Gule gule kullan,fotoları beklıyoruz

gerçi lensler piyasada yok ama, onlar gelene kadar gerekli saklama koşullarını da öğreneyim sizden.
Soloticalar için kullandığınız özel bir solusyon varmı ? ben rensiz lenslerim için B&L u kullanıyorum.

daliah en son grafite resimleri senden mi gelmişti ?

şunu söylemeliyimki çok güzel durmuştu.. olağanüstü ve doğal... çevrenden nasıl tepkiler aldın. ?

canım sen solusyonunu falan degıstırme hıc,gerek yok.alıstıgın memnun oldugun solusyona devam et.1 yıllık kullanım suresı var.bakımı dıger lenslerle aynı

daliah en son grafite resimleri senden mi gelmişti ?

şunu söylemeliyimki çok güzel durmuştu.. olağanüstü ve doğal... çevrenden nasıl tepkiler aldın. ?

30 yasına geldım hala anneme fıkır danısırım ilk once kaydirigubbakcemile3
canım o cok begendı,cevremdekıler naturel buldular.İşin guzel kısmı gun ısıgında insanların bana baktıgı zaman yapay bır renk gormemesi ve lens oldugunu ancak dıbıme gırdıklerınde sadece cok profesyonel olanların anlayabılecek olması.

Rengi cok guzel ama benım umıdım koyu kahve gozlerde durdugu gıbı maviye daha yakın durmasıydı,o maviligi ben acık kahve gozlerımde yakalayamadım.Su anda gunluk kullandıgım tek lens,memnunum ben

topazio bile grafite dogallık bakımından karsılastıracak lensler degil (bana gore )...cor lar her zaman daha dogal duruyor ..esmeralda topazio oldukca opak lensler ...tabiki bir kısının denemeden resimlere bakarak bunu anlaması cok zor ...keske deneme sanslarımız olsa o zaman ne demek istedigimi anlarsınız

livcim bu konuda sana katılamayacağım. bende topazio son derece doğal duruyor. herkes yabancılar kendi gözüm sanıyor.. bu kişinin gözünün rengi ve yapısıyla değişebilen bir unsur...

Son düzenleyen: Moderatör:
elifbe hayırlı olsun cnm mellerin bende almayı düşünüorum mel bi bakalım sende duruşuna ona göre alayım:)bende

livcim bu konuda sana katılamayacağım. bende topazio son derece doğal duruyor. herkes yabancılar kendi gözüm sanıyor.. bu kişinin gözünün rengi ve yapısıyla değişebilen bir unsur...

Buna bende tanık oldum okypetecım.Risksiz gorunen corlar bıle cıg durabılıyor bazılarında.

evet daliahcığım. renkler kişiden kişiye göre değişiyor. şu renk bundan daha doğal yada değil diye kesin bir teşhis koymamız mümkün değil. herkesde farklı duruyor çünkü.
maalesef soloticanın tek handikapı denemeden almamız. işi şansa bırakmamız.
ben lens alırken,her markayı ve genelde istediğim renkleri deneyerek alırdım optikten. ama burada öyle bir alternatif olmayınca bu tarz tedirginliklerimiz ve şanssızlıklarımız maalesef oluyor.
ben bir arkadaşımla beraber , lens almaya gittiğimde aynı lensi denediğimizde ,bariz farklılıklar oluyordu,gözlerimizde
sanki o lens ,o lens değil gibi.
o yüzden kiminde topazio acaip doğal dururken kiminde o doğallığı ,,yakalayamaz.
grafite içinde aynı şeyi diyebilirim ki,sende ve livdeki,
gördüğüm o doğallığı başka forumlarda yabancılarda dahil,bazı kişilerde yakalayamadım. allttan kendi gözlerinin kahvesiyle kaynaşamayan bir grafite gördüm. bulanıktı sanki.
hatta bunu kıvılcımlada konuştuk.
ama sende ve livde muhteşem durmuş o ayrı...
işte bu nedenle yine belirtiyorum ki,her lens herkeste aynı doğallık ve güzellikte duracak
diye bir şey söz konusu olamaz

Elifbecim hoşgeldinnn gelmedimi hala lenslerin?Bekliyoruz en kısa sürede yorumlarını fotoğraflarını:) Daliahcım sende hıdrocor azul bu çocuktaki duruşundan daha açık duracak bence çünkü göz taban rengin daha açık.Videodaki çocuğun göz rengi oldukça koyu.Kendi göz tabanın açık renk olduğu için graphitelerinde sende daha açık durduğunu söylemişsin çünkü.Aslında çok şanslısın göz tabanınız açık renk olduğu için her renk lensi daha güzel taşıyorsunuz keşke benimde gözlerim biraz daha açık renk olsaydı ama çok koyu kahverengi:)

evet daliahcığım. renkler kişiden kişiye göre değişiyor. şu renk bundan daha doğal yada değil diye kesin bir teşhis koymamız mümkün değil. herkesde farklı duruyor çünkü.
maalesef soloticanın tek handikapı denemeden almamız. işi şansa bırakmamız.
ben lens alırken,her markayı ve genelde istediğim renkleri deneyerek alırdım optikten. ama burada öyle bir alternatif olmayınca bu tarz tedirginliklerimiz ve şanssızlıklarımız maalesef oluyor.
ben bir arkadaşımla beraber , lens almaya gittiğimde aynı lensi denediğimizde ,bariz farklılıklar oluyordu,gözlerimizde
sanki o lens ,o lens değil gibi.
o yüzden kiminde topazio acaip doğal dururken kiminde o doğallığı ,,yakalayamaz.
grafite içinde aynı şeyi diyebilirim ki,sende ve livdeki,
gördüğüm o doğallığı başka forumlarda yabancılarda dahil,bazı kişilerde yakalayamadım. allttan kendi gözlerinin kahvesiyle kaynaşamayan bir grafite gördüm. bulanıktı sanki.
hatta bunu kıvılcımlada konuştuk.
ama sende ve livde muhteşem durmuş o ayrı...
işte bu nedenle yine belirtiyorum ki,her lens herkeste aynı doğallık ve güzellikte duracak
diye bir şey söz konusu olamaz

ben mellerı almadan once tırım tırım aradım forumlarda,bana o zamanlar cok canlı gelıyordu rengi..ama ben kullandıgımda ole canlı bır yesıl olmadı.megerse dezavantajmıs acık kahve gozler melde..evet hakıkaten solotıcanın tum renklerını teker teker satın alıp deneyebiliyoruz ancak..cunku herkeste sonucları cok farklı..

Elifbecim hoşgeldinnn gelmedimi hala lenslerin?Bekliyoruz en kısa sürede yorumlarını fotoğraflarını:) Daliahcım sende hıdrocor azul bu çocuktaki duruşundan daha açık duracak bence çünkü göz taban rengin daha açık.Videodaki çocuğun göz rengi oldukça koyu.Kendi göz tabanın açık renk olduğu için graphitelerinde sende daha açık durduğunu söylemişsin çünkü.Aslında çok şanslısın göz tabanınız açık renk olduğu için her renk lensi daha güzel taşıyorsunuz keşke benimde gözlerim biraz daha açık renk olsaydı ama çok koyu kahverengi:)

aslında cok sanslı degılım Arzu hanım,cunku bu masmavıler yemyesıller koyu gozler ıcın tasarlanmıs,soluk duruyor bende.mesela grafite daha mavi durabilirdi :sinifsinif: ama sanırım azulla sansımı deneyecegım :)))) son dırenıslerımm sankı bunlar :))))

veeee geldi lerrrrr :lepi:

arkadaşlar şunu söylemeliyimki , uzun zamandır hiç birşey için bu kadar sabırsızlanmamıştım. bende kendime şaştım , koskoca kadın kargo şirketini birbirine kattım :) neyse...

paket geldi, ilk alacaklar için söylüyorum , paketi açarken sakinleşin sonra açın. şişeye ulaşmak için bayağ bir uğraşıyorsunuz, paketleme iyi :)
birde titreyen ellerinizi sakinleştirin şişeyi açarken benim gibi elinizi kesmeyin aceleden.
tamam tama sadede geliyorum. ilk bir şok yaşadım çünkü lens sap sarı, ben ona bakıyorum o bana.bir ara ağlayacaktım. sonra gözüme taktığımda kertenkele gibi oldum, o an düşüp bayılacaktım.. allah kahretsin bune dedim .. sonra gözümü kırptıkca lens oturdu. ilkini takınca 2 şişeyi açmayacaktım sonra satışa çıkartırım diye :)))
ardından diğerini de açtım veeee BAYILDIMMMM.. çok güzel oldu. bunları yaparken ofiste kimse yoktu..şimdi arkadaşlara gösterdim çok beğendiler.tabi bunu kibarlıktanmı dediler yoksa gerçektenmi bilemiyorum.
florasan işiğinda pek beğenmedim , gün ışığında güzel duruyorlar. ayrıca çok rahat bir lens şuanda gözümde varmı yokmu belli değil.
beni rahatsız eden tek şey biraz pörtlek gibi duruyor, ama onun da zamanla gözümün şekline göre düzeleceğini düşünüyorum.
ay şimdilik bu karar,, gidim biraz daha aynaya bakayım hihoyyyt

ben mellerı almadan once tırım tırım aradım forumlarda,bana o zamanlar cok canlı gelıyordu rengi..ama ben kullandıgımda ole canlı bır yesıl olmadı.megerse dezavantajmıs acık kahve gozler melde..evet hakıkaten solotıcanın tum renklerını teker teker satın alıp deneyebiliyoruz ancak..cunku herkeste sonucları cok farklı..
kesinlikle cnm ben soyleme calıstım sana ama insanın kendisinin gormesi bir baska oluyor ...keske turkiyede birileri solotica bayiligi alsa farklı sehirlerde subeler acılsa da bizde deneyebilme fırsatını yakalabilisek (arzu hanım keske boyle birsey olsa)

yok canım benimmmm ben sana soylemedim asla ....senin goz rengin bal rengi muhakkak dedigin gibi duruyordur zaten ben topazioları sende gorup begendigim için almıstım sen o fot.ları koymasaydın ne topazio ne de su an kı askım grafite ile tanısamayacaktım ...ben solotica defterini mel ile kapatmıstım biliyorsun .....asla lafım sana degil sakın yanlıs anlama ...ben sadece 2 lensi deneyen birisi olarak gozlemlediklerimi soylemek istedim ...

Back