• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

daphne cimm bende cnm aynen 1. ve 4. fotodakiler süper dimi?? ama ben o renklerin koyu gözlerde tutabileceğine imkansız gözüyle bakıyorum malesef .. bence o kızların ikisininde gözleri açık tonlardadır =(=( çok kıskanıyorum yaa gerçekten yanee ..

Evet tuğba kesinlikle öyle.Ama bence sende güzel durur.Dailah ın gözleri sanırım açık kahverengi olduğu için topazio yeşile dönük bir renk halini almış.Ama bence koyu kahverengi gözde tam rengini belli edecektir.:teselli:

topazio herkesde cok farklı duruyor canım ya..
bu da bendekı durusu meselaa

13434204.jpg

Daliah cım çok güzel göz yapın var maşallah.Sen grafite yi daha çok beğendin ama bana sorarsan topazio sende çok daha güzel durmuş.Grafite biraz soluk gibi geldi bana.

daliah cnm sana çok yakışmış ama o ilk iki resim deki çok itici soğuk durmuş kimin fotosu bilmiorum ama çok soğuk bi renk.

topazio bile grafite dogallık bakımından karsılastıracak lensler degil (bana gore )...cor lar her zaman daha dogal duruyor ..esmeralda topazio oldukca opak lensler ...tabiki bir kısının denemeden resimlere bakarak bunu anlaması cok zor ...keske deneme sanslarımız olsa o zaman ne demek istedigimi anlarsınız

Evet tuğba kesinlikle öyle.Ama bence sende güzel durur.Dailah ın gözleri sanırım açık kahverengi olduğu için topazio yeşile dönük bir renk halini almış.Ama bence koyu kahverengi gözde tam rengini belli edecektir.:teselli:

bence koyu kahve gozde topazıo cok guzel duruyor..daha mavı ve daha guzzel..

Daliah cım çok güzel göz yapın var maşallah.Sen grafite yi daha çok beğendin ama bana sorarsan topazio sende çok daha güzel durmuş.Grafite biraz soluk gibi geldi bana.
tesekkur ederım canım.grafite dogal ısıkta daha canlı canım.ama evet tabıkı topazıolar kadar canlı degıl..
daliah cnm sana çok yakışmış ama o ilk iki resim deki çok itici soğuk durmuş kimin fotosu bilmiorum ama çok soğuk bi renk.
sagol tatlım

topazio bile grafite dogallık bakımından karsılastıracak lensler degil (bana gore )...cor lar her zaman daha dogal duruyor ..esmeralda topazio oldukca opak lensler ...tabiki bir kısının denemeden resimlere bakarak bunu anlaması cok zor ...keske deneme sanslarımız olsa o zaman ne demek istedigimi anlarsınız

bu konuda live katılıyorum.grafite topaziodan dogal.ama su da var koyu kahve gozde topazıolar daha mavı durdugu ıcın goruntu cok hos oluyor.bir arkdasımın topazıoları gozunde masmavı duruyor,oyle guzel ki..ne yazık ki acık kahvede boyle olmadı..bende oyle durmadı..

Tabiki livcim siz solotica kullandığınız için daha fazla deneyim sahibisiniz renk konusunda.ama ben şunu düşünüyorum.Doğuştan gri göz rengine sahip olan insan sayısı çok azdır hatta yok gibidir.Ama mavinin her tonunda göz rengine sahip insanlar var.Ben daliah ın iki resmini karşışaltırıp buradan yola çıkarak söyleyebilirimki topazio çok daha güzel durmuş.Sadece ortadan biraz kahverengi çıkmış oradan kendini ele veriyor.Onun dışında gayet doğal.:1hug:

Daliah ben bu videoyu youtube da izlemiştim ve açıkçası çok doğal bulmuştum. Ama kullanan çoğu kişi cor marinenin dikkat çekici olduu için biraz kendini ele verdiğini söylüyo.. Video göründüğü gibiyse gerçekten, bence grafite den daha hoş daha tatlı bir ton, ama kullanılmadan anlaşılmıo..

dıdemcım ya soyle hoc bır mavı tonu ıstıyor canım...mavi olarakta bir bu var sanki..ama belli olsunda ıstemıyorum.azul rısklı sanırım

kızlarr sizi bilememde ben azula ısınamadım ya .. çok mu yapay ?? ne bileyim .. doku kurtarsada renk
pek doğal değil sanki .. ne dersiniz ?? 1. foto özellikle hidrocor azul çok çiğ geldi bana ..

yalnız ıkı tane charme ın durusundaki farka bakar mısınız kızlar ya ?? asırı farklı.nc azul sahane durmus yalnız.ilk bastakı feciiiiiiiiii kotu ona soz bıle soyleyemıyorum :hulya:

2. fotoyu beğendim ben yine ..... tabi oda açık renk gözlerde öyle duruyormuş .. deliah cım
bence sen düşünebilirsin .. senin göslerinde açık renk ya .. o ton yakalanırmıki ama .. o soru
işareti tabiki .. bazı fotolardada laciverte dönük çıkmış ..
tam olarak nasıl bir renk fotolardan anlamamız mümkün değil bence tabikide ..
ama şu da bir gerçekki cidden galiba için de yeşillik olmayan ve en çok mavi olan
lensi soloticanın azul ..

ayy canım bu ölü gözü gibi cıkmıs,olmaz bu ıııhhh.
azul evet en mavısı hatta tek mavısı gibi :))))
işte dıyorum ya tatlım ya alıcam bır rısk denıcem ,yada paşa paşa oturucam :))))))))))))))

Back