Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tamam canım senin esmealdalı resimlerini yükleyelim siteye almak isteyen arkadaşlar bakıp fikir edinebilirler.Hıdrocharm melemi karar verdin bencede mel çok güzel bir renk n.c mel hidrocharm mele göre gözünü biraz daha açar ama sen charm serisi istiyordun sanırım bu sefer:)

Hıdrocharm mel bencede sana çok yakışır saçların kızıl natural colours mel daha açık olduğu için saçlarında kızıl olduğu için bence daha soluk kalabilir sende bence hıdrocharm meli tercih etmelisin derim..Ben kızıl saçta n.c meli pek sevemedim nedense..

kızlar ben yaklaşık bir yıldır rainbow elite line kullanıyorum... aslında inanılmaz beğeniyorum çünkü bugüne kadar lens olduğunu anlayan olmadı... şimdi yeni les alma zamanım geldi ama tekrardan rainbowa mı dewam etsem yoksa soloticayı mı denesem bilemedim??gerçi soloticada çok çeşit var kafa karışıyor ama sanırım onda hakkımı hidrocor grafiteden kullanırdım...hareli sewmiyorumda pek..
neyse ben aşağıya rainbow lensli fotomu koyayım da bi fikrinizi alayım diyorum buyrunnnnnnnnn

işte kızlar foto bu sizce napmalıyım????

canım lense odaklanmıs gun ısıgında bir foto koyarsan eger fikrimizi daha net soyleyebiliriz.bu tip ısıkta lensın dokusu bellı olmuyor.ama soyle bır bakınca ıyı gorunuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
vayy nazlı serap,angelina jolieye kopyası kadar benziyorsun,o ne kadar güzel bir yüzdür öyle ya:)hayran kaldım.söylemezsem içimde kalırdı:1rolleyes: ya bunlar elite linenın hangi rengi?geçene gün ben de forumda elite line dark greenin tüm soloticalardan daha doğal durduğunu yazdım ama bilemiyorum ya,gözündeki kadar güzel duruyorsa solotica maceramı bitirebilirim.

teşekkür eederim canım iltifatların için :kedi:
benim kullandığım elite line giallo ama dediğim gibi soloticaya geçmezsem elite line nın girisini alıcam..
fakat bi türlü karar veremedim işte CADIARZU

laudercim canım nacizane bir tavsiyem olacak,altında art niyet arama lutfen.sanırım saçların sarı tonlarında su anda,kaşlarının rengini kırdırırsan eminim hem lensle hem sacınla daha butunlesmiş gorunecek.

lensin rengini daha canlı gösterebilir yerimseniben

kendi göz rengin ne? bu fotoda gercekten lens oldugu belli diil yerimseniben

kendi göz rengim koyu kahve canım

ya bukadar canlı duruormu bu giallo? yoksa 2 metre öteden gözün kahvemi görünüo? bu flastan dolayımı bukadar aacıkk ?? fisfisfis
bende biara almayı düşünmüştüm giallo ama göz rengimi açmaz diye vazgectim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…