- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.801
kızlar ben yaklaşık bir yıldır rainbow elite line kullanıyorum... aslında inanılmaz beğeniyorum çünkü bugüne kadar lens olduğunu anlayan olmadı... şimdi yeni les alma zamanım geldi ama tekrardan rainbowa mı dewam etsem yoksa soloticayı mı denesem bilemedim??gerçi soloticada çok çeşit var kafa karışıyor ama sanırım onda hakkımı hidrocor grafiteden kullanırdım...hareli sewmiyorumda pek..
neyse ben aşağıya rainbow lensli fotomu koyayım da bi fikrinizi alayım diyorum buyrunnnnnnnnn
vayy nazlı serap,angelina jolieye kopyası kadar benziyorsun,o ne kadar güzel bir yüzdür öyle ya:)hayran kaldım.söylemezsem içimde kalırdı:1rolleyes: ya bunlar elite linenın hangi rengi?geçene gün ben de forumda elite line dark greenin tüm soloticalardan daha doğal durduğunu yazdım ama bilemiyorum ya,gözündeki kadar güzel duruyorsa solotica maceramı bitirebilirim.
laudercim canım nacizane bir tavsiyem olacak,altında art niyet arama lutfen.sanırım saçların sarı tonlarında su anda,kaşlarının rengini kırdırırsan eminim hem lensle hem sacınla daha butunlesmiş gorunecek.
kızlar ben yaklaşık bir yıldır rainbow elite line kullanıyorum... aslında inanılmaz beğeniyorum çünkü bugüne kadar lens olduğunu anlayan olmadı... şimdi yeni les alma zamanım geldi ama tekrardan rainbowa mı dewam etsem yoksa soloticayı mı denesem bilemedim??gerçi soloticada çok çeşit var kafa karışıyor ama sanırım onda hakkımı hidrocor grafiteden kullanırdım...hareli sewmiyorumda pek..
neyse ben aşağıya rainbow lensli fotomu koyayım da bi fikrinizi alayım diyorum buyrunnnnnnnnn
kendi göz rengin ne? bu fotoda gercekten lens oldugu belli diil yerimseniben
kendi göz rengim koyu kahve canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?