- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.761
kızlar bir cor azul videosu buldum,ne dusunuyorsunuz ? sizce nasıl dogal mı ? fikir verir misiniz ?
sevgili vetman sende fikrini soyler mısın ?
Imageshack - hidrocorazu
Daliahcım bu videodaki çocuğun esmeraldalı bir videosu vardı onda nasıl duruyorsa esmeraldalar aynen bendede öyle durdu.Yani demekki koyu renk gözlerde hıdrocor azul aynen bu videodaki gibi duracak.Ama şunu söyleyeyim hıdrocharmın azulu gerçekte hıdrocor azuldan daha koyu .Fotoğraflarda nasıl koyuysa hıdrocharm azul aynen şişesindede hıdrocora göre koyu duruyor.Soloticaların içinde en koyu mavi azul rengidir.Ben azulun hıdrocorunu ve hıdrocharm serisini beğendim:lepi:
daliah video yu izledim cocukta cok güsel durmus yaa mavisi cok tatlı yerimseniben
gerçekten video da ki rengi çok tatlı. daliahcım o çocuğun grafite li videosu da var. Grafite in duruşu o videodaki gibi mi peki? o şekilde kıyas yapabilirsin. esmeraldalar vetmancımdaki gibiymiş mesela.
daliah en son grafite resimleri senden mi gelmişti ?
şunu söylemeliyimki çok güzel durmuştu.. olağanüstü ve doğal... çevrenden nasıl tepkiler aldın. ?
topazio bile grafite dogallık bakımından karsılastıracak lensler degil (bana gore )...cor lar her zaman daha dogal duruyor ..esmeralda topazio oldukca opak lensler ...tabiki bir kısının denemeden resimlere bakarak bunu anlaması cok zor ...keske deneme sanslarımız olsa o zaman ne demek istedigimi anlarsınız
livcim bu konuda sana katılamayacağım. bende topazio son derece doğal duruyor. herkes yabancılar kendi gözüm sanıyor.. bu kişinin gözünün rengi ve yapısıyla değişebilen bir unsur...
evet daliahcığım. renkler kişiden kişiye göre değişiyor. şu renk bundan daha doğal yada değil diye kesin bir teşhis koymamız mümkün değil. herkesde farklı duruyor çünkü.
maalesef soloticanın tek handikapı denemeden almamız. işi şansa bırakmamız.
ben lens alırken,her markayı ve genelde istediğim renkleri deneyerek alırdım optikten. ama burada öyle bir alternatif olmayınca bu tarz tedirginliklerimiz ve şanssızlıklarımız maalesef oluyor.
ben bir arkadaşımla beraber , lens almaya gittiğimde aynı lensi denediğimizde ,bariz farklılıklar oluyordu,gözlerimizde
sanki o lens ,o lens değil gibi.
o yüzden kiminde topazio acaip doğal dururken kiminde o doğallığı ,,yakalayamaz.
grafite içinde aynı şeyi diyebilirim ki,sende ve livdeki,
gördüğüm o doğallığı başka forumlarda yabancılarda dahil,bazı kişilerde yakalayamadım. allttan kendi gözlerinin kahvesiyle kaynaşamayan bir grafite gördüm. bulanıktı sanki.
hatta bunu kıvılcımlada konuştuk.
ama sende ve livde muhteşem durmuş o ayrı...
işte bu nedenle yine belirtiyorum ki,her lens herkeste aynı doğallık ve güzellikte duracak
diye bir şey söz konusu olamaz
Elifbecim hoşgeldinnn gelmedimi hala lenslerin?Bekliyoruz en kısa sürede yorumlarını fotoğraflarını:) Daliahcım sende hıdrocor azul bu çocuktaki duruşundan daha açık duracak bence çünkü göz taban rengin daha açık.Videodaki çocuğun göz rengi oldukça koyu.Kendi göz tabanın açık renk olduğu için graphitelerinde sende daha açık durduğunu söylemişsin çünkü.Aslında çok şanslısın göz tabanınız açık renk olduğu için her renk lensi daha güzel taşıyorsunuz keşke benimde gözlerim biraz daha açık renk olsaydı ama çok koyu kahverengi:)
kesinlikle cnm ben soyleme calıstım sana ama insanın kendisinin gormesi bir baska oluyor ...keske turkiyede birileri solotica bayiligi alsa farklı sehirlerde subeler acılsa da bizde deneyebilme fırsatını yakalabilisek (arzu hanım keske boyle birsey olsa)ben mellerı almadan once tırım tırım aradım forumlarda,bana o zamanlar cok canlı gelıyordu rengi..ama ben kullandıgımda ole canlı bır yesıl olmadı.megerse dezavantajmıs acık kahve gozler melde..evet hakıkaten solotıcanın tum renklerını teker teker satın alıp deneyebiliyoruz ancak..cunku herkeste sonucları cok farklı..
livcim bu konuda sana katılamayacağım. bende topazio son derece doğal duruyor. herkes yabancılar kendi gözüm sanıyor.. bu kişinin gözünün rengi ve yapısıyla değişebilen bir unsur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?