- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.741
daphne cimm bende cnm aynen 1. ve 4. fotodakiler süper dimi?? ama ben o renklerin koyu gözlerde tutabileceğine imkansız gözüyle bakıyorum malesef .. bence o kızların ikisininde gözleri açık tonlardadır =(=( çok kıskanıyorum yaa gerçekten yanee ..
topazio herkesde cok farklı duruyor canım ya..
bu da bendekı durusu meselaa
Evet tuğba kesinlikle öyle.Ama bence sende güzel durur.Dailah ın gözleri sanırım açık kahverengi olduğu için topazio yeşile dönük bir renk halini almış.Ama bence koyu kahverengi gözde tam rengini belli edecektir.:teselli:
tesekkur ederım canım.grafite dogal ısıkta daha canlı canım.ama evet tabıkı topazıolar kadar canlı degıl..Daliah cım çok güzel göz yapın var maşallah.Sen grafite yi daha çok beğendin ama bana sorarsan topazio sende çok daha güzel durmuş.Grafite biraz soluk gibi geldi bana.
sagol tatlımdaliah cnm sana çok yakışmış ama o ilk iki resim deki çok itici soğuk durmuş kimin fotosu bilmiorum ama çok soğuk bi renk.
topazio bile grafite dogallık bakımından karsılastıracak lensler degil (bana gore )...cor lar her zaman daha dogal duruyor ..esmeralda topazio oldukca opak lensler ...tabiki bir kısının denemeden resimlere bakarak bunu anlaması cok zor ...keske deneme sanslarımız olsa o zaman ne demek istedigimi anlarsınız
topazio bile grafite dogallık bakımından karsılastıracak lensler degil (bana gore )...cor lar her zaman daha dogal duruyor ..esmeralda topazio oldukca opak lensler ...tabiki bir kısının denemeden resimlere bakarak bunu anlaması cok zor ...keske deneme sanslarımız olsa o zaman ne demek istedigimi anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?