- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.721
Tamam o zaman Behriyeciğim haklısın ocre yerine meli öneririm sana mel kesinlikle daha yeşil.okypeteciğim al senin olsun ne demek..opuyorumnanaktanwetman cnm doğal bi renk istiorum we yeşil istiorum bu defa.ama çok açık yeşil istemiorum charm mel tam benim istediğim bi renk aslında charm ocre de güsel yeşil duruo ama geçen ki fotolarda kahwe ağırlıklı duruo du ocreler bu fotoda çok hoşuma gitti ocreler.kararsız kaldım ama gönlüm melden yana cnm.
topazio herkesde cok farklı duruyor canım ya..
bu da bendekı durusu meselaa
off kızlar yavaş yavaş topazio ya kayıyorum resmen. daliah sende ne güzel durmuş topazio öyle çok da yeşil değil mavi ağırlıklı durmuş. sen sadece renkten dolayı mı tercih etmedin cnm? grafite ile kıyaslayınca ne diyosunn?
cnmmm ne kadar güzel durmuşş ........ işte böyle bi renk tam istediğim var ya.... böyle duracağını bilsem ah .. ama deneyebileceğim hiç bi yer yok off =(=( keşke ankarada kullanan biri olsa .. senin gözlerin ne renk bitanem ?? açık renk tir mutlaka değil mi ??
Aslında topazio nun hidrocor unu üretseler süper olmaz mııı? Böyle canlı renklerde hare biraz daha fazla dikkat çekiyor gibi geldi bana? o nedenle mavi tonlarda en güzel seri hidrocor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?