Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yani sophistik gri bile bu kadar açıyor ancak gözümü.. kullanan bi çok insan bilirki daha fazla açması lazım normalde .. ben şöle boncuk boncuk turkuaz mavi hayal etmiştim topazio yu .. ama gözleri koyu olanlarda o renk yakalanamıyor anladım yani.... quartzoda istemem yani .. o da gri duracak nasılsa ..

Tamam o zaman Behriyeciğim haklısın ocre yerine meli öneririm sana mel kesinlikle daha yeşil.okypeteciğim al senin olsun ne demek..opuyorumnanaktan

hayır behriye vetmanın yerine atlayıp ben cevap vereyim:) ocrenin kahverengiyle alakası yok ya,senin göz rengin de benimki gibi açık.bende baya renkli durdu,böyle gri,ela ağırlıklı ama güzel bir ton değil,çok bulanık bir renk.önermem sana,kesinlikle mel al ya vazgeç şu kararsızlığından.bak ben bile beğenmedim ocreyi,mel sipariş ettim.haftasonu gelir o da.mel sana çok yakışır emin ol.

...........bunların hepside topazio..koyu kahve gözde nasıl durur..en çok hangisine benzer..fikri olan varsa paylaşırsa çook sevinirim arkadaşlar........................................

camilacım saol tatlım sen melleri al we hemen foto ekle canm sende duruşunu bi göreim ben:)bende ocre yi beğenmedim cnm mele karar werdim.

Tuğba daliahın söylediği gibi sondan 2. ve 3. gibi duracaktır.Bu kadar açacağından emin olabilirsin.Zaten esmeralda quartzo topazio soloticanın en opak lensleridir en koyu gözleri açması için tasarlanmıştır.

İşte ben topazionun ilk resimdeki kızdaki duruşuna bayılıyorum.Ama benimde gözlerim bal rengi.Bu rengi tutturamayacağımdan eminim.Bence koyu kahve gözde topazio çok daha güzel duruyor.Deniz mavisi çok doğal ve hoş bir renk.:1hug:

off kızlar yavaş yavaş topazio ya kayıyorum resmen. daliah sende ne güzel durmuş topazio öyle çok da yeşil değil mavi ağırlıklı durmuş. sen sadece renkten dolayı mı tercih etmedin cnm? grafite ile kıyaslayınca ne diyosunn?

topazio herkesde cok farklı duruyor canım ya..
bu da bendekı durusu meselaa

cnmmm ne kadar güzel durmuşş ........ işte böyle bi renk tam istediğim var ya.... böyle duracağını bilsem ah .. ama deneyebileceğim hiç bi yer yok off =(=( keşke ankarada kullanan biri olsa .. senin gözlerin ne renk bitanem ?? açık renk tir mutlaka değil mi ??

Aslında topazio nun hidrocor unu üretseler süper olmaz mııı? Böyle canlı renklerde hare biraz daha fazla dikkat çekiyor gibi geldi bana? o nedenle mavi tonlarda en güzel seri hidrocor

daphne cimm bende cnm aynen 1. ve 4. fotodakiler süper dimi?? ama ben o renklerin koyu gözlerde tutabileceğine imkansız gözüyle bakıyorum malesef .. bence o kızların ikisininde gözleri açık tonlardadır =(=( çok kıskanıyorum yaa gerçekten yanee ..

Daliahcımm hare topazio da nasıl duruyordu? seni rahatsız etti mi? Resimlerde flashlı olanlarda dikkat çekici duruyor ama benim mellerimde flashta çekildiğinde ilginç duruyor. Doğal hali öyle değil.

Kızlar ben de şu duruşları beğendim

bunlarda hare pek belli olmamış ama yan baktıkları için sanırım :))) ama çok doğal durmuyo mu.. renk zaten müthiş

canım su yesılıne yakın duruyor,belki ekran kontrastımız farklıdır.ama mavi durmadı bende hiç..aslına bakarsanız soloticayı mavi lens konusunda hıc basarılı bulmuyorum..soyle dogru duzgun "tam" mavi bir lensi yok..

grafite cok dogal dıdemcım,dibine gırmedıkce kimse lens oldugunu anlamaz.bir iddiasi yok..ne mavi diyebilirsin ne gri..dogal goz rengi tonlarında..mutevazi ve cok dogal bir renk..

topazioyu neden tercıh etmedım,cunku cok cok ıddıalı..ben burdayım dıye bagırıyor..insanların dırek dıkkatını ceker,lens oldugu anlasılır dıye endişe ettim.

canım benım gozlerım acık kahve,o yuzden yesıle donuyor renk.ama ınan bana koyu kahve gozlerde cok daha guzel oluyor.ben daha cok begenıyorum.bir kere maviye donuyor.o super!

Aslında topazio nun hidrocor unu üretseler süper olmaz mııı? Böyle canlı renklerde hare biraz daha fazla dikkat çekiyor gibi geldi bana? o nedenle mavi tonlarda en güzel seri hidrocor

evet bu konuda kesınlıkle haklısın dıdemcım fakat corlardada mavi yani tam mavi bi renk yok ne yazık kı..azul var oda cok yapay bir ton sanki..sırf denemek ıcın bıle olsa almayı dusunmuyor degılım fakat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…