• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım bu hiç lense benzemio

hmm emin olamadım bende cnm , brde bu resimlerine bak

kristin-kreuk049a-web.jpg

2vv87c4.jpg

canım ışıktan dolayı gözleri farklı çıkmış olabilir ama kendi gözü lense hiç benzemio tatlım

günizcimmmmm cnm sende nasıl durduğunuda çok merak ediyorumm ama bulamadım hiç bi sayfada.. zahmet olmazsa ekleyebilirmisin acaba canımmmm ??

bu lens değil yaa bence bu kadar derin görünmez lens hem bu kadar da doğal duran bi lens hiç görmemiştim doğrusu .. hiç sanmıyorum bu fotolardan lens olma ihtimali çok düşük ama.... eğer fotoshop yoksa tabi ....

günizcimmmmm cnm sende nasıl durduğunuda çok merak ediyorumm ama bulamadım hiç bi sayfada.. zahmet olmazsa ekleyebilirmisin acaba canımmmm ??

cnm ben aldıgımdan kısa bir sure sonra satmıstım bilgisayarımda olan fot.lardan koyucam ...lutfen alıntı yapmayın ama =)

........

Son düzenleme:
hayır tatlım çok beğendim zati seni çok merak ediodum şeker:)lenslerde çok doğal cnm hangi marka we renk?

günizcim sana msnden mail attım cicim .... hatta telimide yazdım =)=) foto koyunca haber verirsen sevinirim kaçırıyorum çünki ben =)=)

Back