• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım biraz geç oldu kusuruma bakma iştediğim hidrocharm mel fotoğrafları geldi

charmmel.jpg

charmmel1.jpg

charmmel2.jpg

charmmel3.jpg

solda hidrocharm mel sağda hidrocharm ocre
charmmelcharmocre.jpg

canım fotolar için çok teşekkür edrim seni yordum meller çok güsel gerçekten.ewt artık karar werdim hidrocharm mel almaya:)

cnm bu 5.sıradaki mel oluo dimi?soldaki mel sağdaki ocre yazmışsın ama ikiside aynı fark bulamadım eger 5. fotoyu dioasan tabi.

arzu canım çok tşkler ocre ve mel fotoları için ikiside birbirinden güzel çok kararsızım hangisini alayım diye esmer koyu kahve gözlüyüm saçlarım kızıl karamel arsı bir renk hangisi yakışır sizce kararsızlık kadar zor bir durum yok you tubedeki charm mel videolarına baktım nc rengi fazla açmıyor sanki charme kıyasla, bütün lenslerde yandn bir patlaklık olur acaba charmlerde bu yok mu fotolarda yok gibi geldi

Merhaba kızlar Akşam dalgınlıkla üstteki yüklediğim resimlere n.c mel yazmam gerekirken charm mel yazmışım.Ocre ile beraber olan charm mel doğruda üsttekiler n.c mel kızlar.Baştan ilk 4 fotoğraf Natural colours mel yani haresi ince olan en alttaki 5.fotoğrafta ise sağdaki charm ocre soldaki hıdrocharm mel.Zaten aralarındaki en büyük fark hıdrocharm mellerin N.C mele göre haresinin biraz daha kalın olması bu tabiki tamamen tercih meselesi.Kızlar o patlaklık durumu:)Tamamen gözün yapısıyla alakalı yani eğer gözünüz yuvasından dışarıya doğru çıkıksa tüm lensler haresiz olanlar bile durumu değiştirmez.Hepsi aynı durur yani bu durum hareli lenslerle alakalı değil göz yapısıyla alakalı bende niye hıdrocharmlar öyle durmuyor?demekki herkesin göz yapısıyla alakalı bir durum Laudercim ama sana kızıl saçlı olduğun için Hıdrocharm meli önerebilirim ocredede biraz yeşillik var ama mel kadar yeşil değil ocreler.Ama göz tabanı yeşil veya açık renkse ocre verdiğim bazı arkadaşlarım resmen ocrelerin gözlerinde yeşile döndüğünü söylüyorlar demekki gözün taban rengide çok önemli lenslerin duruşunda.Behriyecim sen daha önce kullandığın lenslerini bana göstermiştin defne arkadaşımın dediği gibi Hıdrocharm mel senin daha önce kullandığın lens rengine benzemiyor gözlerinde çok güzel duracağından eminim ama eminmisin hıdrocharm melde?Hıdrocharm mel çok doğal duran koyu yeşil bir renk.Bu sefer farklı bir renkmi denemek istiyorsun o yüzdenmi tamamen değişik bir renge yöneldin Behriyeciğim?

slm arkadaşlar.. ya kıvılcım gibi bi durumla karşılaşmaktan korkuyorum bende yoksa çook tan bi topazio alıcam ama.. daha öncedende hiç denemeden lens almadığım için korkuyorum açıkcası.. deneyerek bile zor karar veren biriyim .. yakışmaz yada gözümde aynı durmaz diye =(=( ama kullanan arkadaşları çoğundada müthişş duruyor söylemeden geçemiycem.. sanırım genel olarak bakınca en risksiz renk mel gibi duruyor.. fazla iddalı olmadığı için belkide.. ama onuda ben istemiyorumm =)=)

kızlar nedir bu lenslerden çektiğimiz yaahaa =)=) renkli göz uğruna benim kadar stres olan biri daha varmıdır acaba ........ diyordum bu siteyle karşılaşana kadar =)=)

canım dogallıgına cok dogal bır lens..onemlı olan kendıne yakısan tonu bulman...

mel sana risksiz gelıyor ama aslında riskli bir renk..cunku soluk gosterebilir dogru seriden secmedıkce..
mesela cor meli benı soluk gosterdi..ama charme mel daha canlı ..mesela didem arkadasımızda cok sahane duruyor,butunlesıyor.

wetman cnm doğal bi renk istiorum we yeşil istiorum bu defa.ama çok açık yeşil istemiorum charm mel tam benim istediğim bi renk aslında charm ocre de güsel yeşil duruo ama geçen ki fotolarda kahwe ağırlıklı duruo du ocreler bu fotoda çok hoşuma gitti ocreler.kararsız kaldım ama gönlüm melden yana cnm.

canım dogallıgına cok dogal bır lens..onemlı olan kendıne yakısan tonu bulman...

mel sana risksiz gelıyor ama aslında riskli bir renk..cunku soluk gosterebilir dogru seriden secmedıkce..
mesela cor meli benı soluk gosterdi..ama charme mel daha canlı ..mesela didem arkadasımızda cok sahane duruyor,butunlesıyor.

opuyorumnanaktan saol bitanem yorumun için =)=) anlıyosundur inşllah beni.. işte emin olmak istiyorum.. ankarada kullanan birini bulabilirsem süpar olacak =)=):kedi:

okypete cim =)=) hakaten kurtulmak istiyorrum bende artık yaa.... ama sen aldın yakıştıda..... ama hoşuna giderek kullananların hepsi ela yada bal gözlü yada açık kahve.. benim göslerim koyu kop koyu hemde .. kıvılcım gibi tamda.. ama sizdeki duruşunuda görünce içim gidiyor =)=) çok kıskanıyorum .. :kedi: işte bütün mesele bu .. maşşalalahnazar değmesinde yani..

okypete cim =)=) hakaten kurtulmak istiyorrum bende artık yaa.... ama sen aldın yakıştıda..... ama hoşuna giderek kullananların hepsi ela yada bal gözlü yada açık kahve.. benim göslerim koyu kop koyu hemde .. kıvılcım gibi tamda.. ama sizdeki duruşunuda görünce içim gidiyor =)=) çok kıskanıyorum .. :kedi: işte bütün mesele bu .. maşşalalahnazar değmesinde yani..

anladım canım. doğru söylüyorsun aslında. daha koyu gözleri olan 2 arkadaş,liv ve kıvılcım pek memnun kalmadı...riskli haklısın. quartzoya ne dersin. bir arkadaşım müthiş memnun.
nafertari. gözleri bayağı koyu onunda.

evet cnm .. quartzo biraz gri yi andırıyo sanki .. benim şuan zaten sophistik gri m var .. onu takıyorum gözüme hep.. amazon yaşiller var .. onlarda soğuk bi ifade veriyor sanki yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ki.. ben böyle turkuaz lar maviler den olsun istiyorum .. topazio gerçektende harika ya .. çok şanslısın gerçekten =)=) yumuşacık cıvıl cıvıl bi renk .. ten rengi yada saç rengi farklı herkesede gider sende durduğu gibi bi renk yakalandıktan sonra .. ama o rengi yakalamak zor zaten =)=) bence taban açık olan herkes hiç düşünmeden almalı topazioo ..

anladım canım. doğru söylüyorsun aslında. daha koyu gözleri olan 2 arkadaş,liv ve kıvılcım pek memnun kalmadı...riskli haklısın. quartzoya ne dersin. bir arkadaşım müthiş memnun.
nafertari. gözleri bayağı koyu onunda.

yok tatlım benim taban rengim koyuya girmez ..renk olarak muthis ama ben opak lensleri pek sevmıyorum belki alısamadıgımdandır bilemıyorum

kızlarr tarzını beğendiğiniz ünlüler topic inde sordum burdada sorayım .. kristen kreuk un gözleri lens sanırım ama hiç belli olmuyor.. lens daha göz bebeğini dışarı doğru çıkık göstermiyor mu ? Lensten hiç anlamıyorum bu arada ,bunlar kendi gözleri gibi:))

2rx9uo7.jpg

Son düzenleme:
Back