E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.381
Kızlarrrr çok alakasız biliyorum ama paylaşmak istiyorumm. Amerika'da yüksek lisans ve doktora için devlet bursu kazandım :))) gelsin soloticalarrrr :)))
Kızlarrrr çok alakasız biliyorum ama paylaşmak istiyorumm. Amerika'da yüksek lisans ve doktora için devlet bursu kazandım :))) gelsin soloticalarrrr :)))
Evet canım ben sormuştum opuyorumnanaktanaçıklamam war elbet ben fotoyu kasdetmedim yanlış anlaşılma olmuş.zaten bu foto imaj formnda da war we orda bi arkadaş lens mi die sormuştu malesef lesn die yanıt werdim.formu okursa arkadaş görür zati
kızlar bence charme in rimbal ringi cok kalın..jude lawin foto cekımlerınde ringi kalın cıkmıs ama baksanıza reelde sanki yok gibi..ne dersin okypetecim ?
charme mel cok guzel ama dıger charmelar sanırım o denli dogal degil..
n.c ve cor serisi en risksizi diye dusunuyorum ben
Evet canım ben sormuştum opuyorumnanaktan
Bunlar lens mi şimdiakannehir
Ben bal rengi iyi bir marka lens markası öğrenmek istiyorum arkadaşlar...CADIARZU
Arkadaşlar yesimlnk canım arkdaşımın natural colours verde resimleri ile arkhen2 canım arkadaşımın hidrocor melli resimleri:
camila kıvılcımm çok saolun kızlar gerçekten beni okadar çok onore ettiniz ki, çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.. iyi ki varsınız..
ay bu lens bölümündeki herkesi çok seviyorum. Allah aramızı bozmasın.
amin.. Gerçekten ben de bu bölümdeki herkesi çok seviyorum. Kendi branşımla alakalı ve bu başvurduğum ylsy bursu ile alakalı forumlara üyeyim.. İnanın oralarda sizin gibi içten samimi tebrikler duymadım.. Laf olsun diye söylemiyorum, iyi ki sizlede paylaşmışım, cidden sayenizde mutluluğum katlandı :)) (bu arada sayemdee baya konu dışına çıktık :))) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?