• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

behriye daliah çok çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun. :)) artık gönül rahatlığıyla graphite siparişimi verebilirim :D

Kızlarrrr çok alakasız biliyorum ama paylaşmak istiyorumm. Amerika'da yüksek lisans ve doktora için devlet bursu kazandım :))) gelsin soloticalarrrr :)))

bravo dideemciğim. çok güzel bir haber bu. tebrik ederim.... soloticaları renk renk dizersin artık...

Kızlarrrr çok alakasız biliyorum ama paylaşmak istiyorumm. Amerika'da yüksek lisans ve doktora için devlet bursu kazandım :))) gelsin soloticalarrrr :)))

Didemciğim inan çok sevindim senin adına. Yüce Allah başarılarını daha da arttırsın, zihin açıklığı versin ve seni de her zaman mutlu etsin inşallah.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

açıklamam war elbet ben fotoyu kasdetmedim yanlış anlaşılma olmuş.zaten bu foto imaj formnda da war we orda bi arkadaş lens mi die sormuştu malesef lesn die yanıt werdim.formu okursa arkadaş görür zati
Evet canım ben sormuştum opuyorumnanaktan
kızlar bence charme in rimbal ringi cok kalın..jude lawin foto cekımlerınde ringi kalın cıkmıs ama baksanıza reelde sanki yok gibi..ne dersin okypetecim ?

charme mel cok guzel ama dıger charmelar sanırım o denli dogal degil..
n.c ve cor serisi en risksizi diye dusunuyorum ben

22902judelawphotoshack3.jpg

72924aclasscelebs011712.jpg

Bunlar lens mi şimdiakannehir

Ben bal rengi iyi bir marka lens markası öğrenmek istiyorum arkadaşlar...CADIARZU

LolaBunny tşk ederim canım :) jude lawın gözleri lens değil.. Doğal gözlerde de limbal ring vardır diee göstermek için koymuştu kızlar, jude lawın bazı resimlerde ringi baya belirgin ve koyu renk.

didem tebrik ederim seni gerçekten burs kazanmak her öğrencinin harcı değil.sen başarılarınla burs kazandın,benimse başarısızlığım nedeniyle bursumu kestiler:1rolleyes.ya bir yerde güneşler doğarken bir yerde ne güneşler batıyor.yani didemcim bursu kazanması zor,kaybetmesi kolay.tekrar tebrik ederim,helal sana alkisalkisalkis

didem tebrik ederim seni gerçekten burs kazanmak her öğrencinin harcı değil.sen başarılarınla burs kazandın,benimse başarısızlığım nedeniyle bursumu kestiler:).ya bir yerde güneşler doğarken bir yerde ne güneşler batıyor.yani didemcim bursu kazanması zor,kaybetmesi kolay.tekrar tebrik ederim,helal sana alkisalkisalkis

didemm tebrik ederim canım yaa süpersin..amerika hayallerim depreşti birden valla gurur duydum harika birşey bu..çok ama çok büyük bir başarı..orada türk gençlerini başarıyla temsil edeceğine inanıyorum canım..tekrar tebrikler.

camila kıvılcımm çok saolun kızlar gerçekten beni okadar çok onore ettiniz ki, çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.. iyi ki varsınız..

ay bu lens bölümündeki herkesi çok seviyorum. Allah aramızı bozmasın:nazar:.

amin.. Gerçekten ben de bu bölümdeki herkesi çok seviyorum. Kendi branşımla alakalı ve bu başvurduğum ylsy bursu ile alakalı forumlara üyeyim.. İnanın oralarda sizin gibi içten samimi tebrikler duymadım.. Laf olsun diye söylemiyorum, iyi ki sizlede paylaşmışım, cidden sayenizde mutluluğum katlandı :)) (bu arada sayemdee baya konu dışına çıktık :))) )

amin.. Gerçekten ben de bu bölümdeki herkesi çok seviyorum. Kendi branşımla alakalı ve bu başvurduğum ylsy bursu ile alakalı forumlara üyeyim.. İnanın oralarda sizin gibi içten samimi tebrikler duymadım.. Laf olsun diye söylemiyorum, iyi ki sizlede paylaşmışım, cidden sayenizde mutluluğum katlandı :)) (bu arada sayemdee baya konu dışına çıktık :))) )

bu çok güzel bir haber. senin geleceğinle ve başarınla ilgili. ..bu kadarcıkta konu dışına çıkalım . editörler bize bu kadar imtiyaz tanısınlar. çünkü devamlı olan şey değil bu.

Back