- 1 Temmuz 2009
- 5.829
- 6.122
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.401
bu çok güzel bir haber. senin geleceğinle ve başarınla ilgili. ..bu kadarcıkta konu dışına çıkalım . editörler bize bu kadar imtiyaz tanısınlar. çünkü devamlı olan şey değil bu.
Ben verdeleri dogal bulmadim acikcasi..
Ama meller harika duruyor.
Kızlarrrr çok alakasız biliyorum ama paylaşmak istiyorumm. Amerika'da yüksek lisans ve doktora için devlet bursu kazandım :))) gelsin soloticalarrrr :)))
[B]Dideemcim tebrik ederim.Kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum.Ben bırak yurt dışını yurt içinde bile başvurduğum bölümde yüksek lisansa kabul edilmedim.O yüzden çok üzülüyorum.Ama önümüzdeki dönem tekrar deniycem.KIsmet artık.Seninki büyük başarı gerçekten .Umarım herşey dilediğin gibi olur.:1hug:[/B]
kızlar, tenim esmer saçlarım karamel tonlarında mel ve ocre arasında kaldım char yada nc fark etmez bana bolca yakın ve uzak çekimler lazım görmek istiyorum .vetmenin çektiklerine baktım ocreler fazla belirgin çıkmamış acaba diğer arkadaşlar ekleyebilir mi gelmiş ise ocre resimlerini bir an önce
evet arkadaşlar mel çok fazla bir değişiklik yapmıyor. Topicin ilk sayfasına bakarsanız iddialı bir değişim istemediğimi doğal bir lens istediğimi yazmıştım.. Normalde hep şeffaf numaralı lens kullanıyordum. Öyle radikal bir değişim istemediğim için mel tercih ettim.. O nedenle ben çok memnun kaldım. Şimdi graphite alcam :))) o baya belirgin tabi..
charm mel deil mi lady nasıl ya yeşil deil bal rengi gibi mi druo hemşerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?