Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar Behriye çok çok önce o fotoğrafını bana msn den gösterip gözünde elegance marka gri renk lens olduğunu banada söylemişti.Hatta beraber fotoğraf yükleyecektik foruma ama ben bu aralar çok yoğunum yardım edemedim fotoğraf yüklemeyi kendisi yapmış.Yardımcı olamadım kusura bakma Behriyeciğim:)yaklaşık beş gündür doğru dürüst nete bile giremedim.Daliah graphiteli fotoğraflarını en kısa sürede bekliyoruz:)

--------------------------------------------------------------------------------

vetmen canım ourtzo çok yakışmış ne olur yeni baştan ocre resimlerini bolca çekip ekle
diğer resimde pek net çıkmamış başka resim çekermisin bizim için ne kadar çok ve farklı ışık ortamında ve foto sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur çok şy istiyorum fakat senin yardımına muhtacız canım

Selam kızlar.Tartışmanın bitmiş olmasına sevindim.Kapanmış birşeyi tekrar dile getirmek istemezdim ama gözüme çarpan bir detayıda paylaşmadan edemedim.Bende uzun zamandır kulübe üyeyim ancak yazışmalara yeni yeni katılıyorum.Forumu uzun zamandır takip ediyorum.Dikkatimi çeken şey ( kimse üstüne alınmasın daha önceden de aynı olaylara şahit olduğum için yazma gereksinimi hissettim ) olay anlaşılmadan önyargılı davranılması.Arkadaşlar aralarında çözmüşler meseleyi ben behriyenin yazısını görür görmez daha önce kendi resmini koyduğunu ve onunla ilgili yorum yaptığını anladım.Yani bu kulübe, dalga geçmek amacıyla üye olanlar dışında kimsenin olmayan birşeyi var gibi gösterip başkalarını yanıltmak isteyeceğini zannetmiyorum.Zaten üyelerin hepside ciddi anlamda bilgi paylaşan insanlar.Mesajlar gayet düzeyli.Biraz daha dikkatli olursak gereksiz tartışmalara mahal vermemiş oluruz ve bazılarımızda gereksiz yere haksız duruma düşmemiş olur.

wetman daphnnecim saolun arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş biz sorunu çözdük.kimseyi kırmak incitmek bana göre deil biliorum ki bütün arkadşlar öle.

behriyecim sen sürekli 'bana charme mel gider mi?' diye soruyordun.. Ben valla artık charme meli tavsiye etmeye korkar oldum cnm. Çünkü charme serisinin çok doğal olmadığını söyleyenler oldu. Kalın ringi yüzünden çok doğal bulunmayanlar oldu. Ben de lens konusunda çok titizim. Zaten ilk konuyu açarkende 'eğer soloticada da beklediğimi bulamazsam artık rekli lens sevdamdan vazgeçicem' demiştim. Ama gerçekten solotica benim beklentimi karşıladı. ınanın melin lens olduunu öyle anlamıyorlar.. Tabi lensten anlayan bir insan çok güneşli bir ortamda dibine girip bakarsa ne kadar doğalda dursa her lensi anlar. Yine de sen bilirsin, bazı kişilerde de o lensin halkası çok dikkat çekici durabiliyormuş.. yani kişiden kişiye değişiyo yorumlar. ama renk olarak melin sana çok yakışacağına eminim. Yalnız şöyle bişi var. Nc ve Charme aynı renk diyoruz ama charme serisi daha opak bir seri. O nedenle koyu renk gözleri charme daha çok açar diye düşünüyorum.

dideemcim teşekkür edrim.ewt charm meli kimse önermio pek fazla ama ben tam tersi çok beğeniorum tabi fotodan gördüklerim kadarıyla rengi çok hoş.ne kadar doğal bilemiorum.çok kararsız kaldım

hadi bakalım canm hayırlı olsun :) darısı bize artık.bekliorum foto.bu arada hangi marka we renk ne cnm??

Kızlarrrr çok alakasız biliyorum ama paylaşmak istiyorumm. Amerika'da yüksek lisans ve doktora için devlet bursu kazandım :))) gelsin soloticalarrrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…