• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Lauder canım öncelikle gözlerin ne renk öğrenebilirmiyim?.Yeni ocre fotoğrafları çekemedim o yüzden yükleyemedim ama yarın hıdrocor mel ve hıdrocharm ocre fotoğrafları çekip yükleyeceğim.Ama şunu söyleyeyim benim yüklediğim hıdrocharm mel ve ocre fotoğrafları güneşte çekilmişti flashsız gün ışığında eğer gözlerin koyu renkse sendede bende durduğu gibi duracaktır hıdrocharm ocreler.Hıdrocharm serisi zaten diğer serilere göre daha koyudur.Dideminde dediği gibi hıdrocharm mel ve ocre gözünde çok fazla değişiklik yapmaz uzaktan renk değişikliği çok fazla belli olmaz eğer gözlerimin rengini çok değiştirsin derseniz farklı renkleri tavsiye edebilirim.Küllü mango senin istediğin ıce fotoğraflarınıda unutmadım :) en kısa sürede hepsini yükleyeceğim:)

slm kızlar .bnde solaticalarımı en sonunda sipariş edebildim 20 güne kadar elimde olucak topaziolarım inşallah. taktığım gibi size ftotları göstericem.

Yaa kızlar solüsyonumu değiştirdim elegance dan solo care a geçtim ama lensleri taktıktan bir dakka sonra gözlerimi yakmaya başlıyor.Ne yapsam acaba?üstelik en büyük boyunu aldım solsyonun of offffffffff:(((((((((((((

evet grafitelerim arzu hanım sayesınde elimde..cok tesekkurler Arzu Hanım..ve tabiki Livcim benı dogru yonlendırmesı sayesınde mukemmel otesı lenslerıme kavustum.
Yayında emegi gecen herkes tesekkurler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lensim.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Daliah öncelikle yeni soloticalarını güle güle kullan çok yakışmış bir de bu renk rainbow un light blue rengi ile tamamen aynı renkte imiş bunu da sayende görmüş olduk

ay evet cok mutlu oldum :))) belli olmayan bir mavi istyordum.biz kadınlar cocuk gıbıyız nelerle mutlu oluyoruz :)))

cnm gerçekten çok doağl duruyo yapı olarak.. öle dibine girip pupilden kahverengini görmezlerse hiç anlaşılmaz. Lens kullanmayan biri kolay kolay anlamaz. Çok doğal renk olarak da çevremizde de gördüğümüz mavi tonlarından.. rahat rahat kullanırsın cnm

arzucum gözlerim koyu kahve senden esmeralda alıp resim yollamıştım hatırlarsan ben adaşın arzu esmeraldayla herkes gözümün engini bildiği, için lens taktığımı direkt anlıyorlar göze fazla çarpmayan ela arıyorum mel yada ocre olabilir bu ikisi arasında kararsızım eğerki charmler çok fazla açmıyorsa nc serisinin resminide eklersen sevinirim bütün yüz olarak foto eklersen çok güzel olur şimdiden tşkler

daliah ne kadar güzel bir renk bu grafite ya çok yakışmış,çok doğal görünüyor.hidrocor mu seninki?ben de nc melim gelsin,cor grafite alacağım

Canım cor evet,gercekten super duruyor.birde gun ısıgında cekip koyacagım kararrını daha ıı verırsın boylece

daliah güle güle kullan canım. çok güzel durmuş. gri gibi değil mi. maviden çok. gri ağırlıklı.

aslına bakarsan o kısmı benı cok sasırttı okypetecim..koyu kahve gozlu arkadaslarda daha mavi duruyordu bende daha gri agırlıklı durdu.demek ki sende alsan sendede gri baskın olacak

Back