• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman nerdesin?******** acaba bizim için yeni ocre resimleri ekleyebilir misin çektiklerin, çok ışıkız ortamda çekilmiiş tam olarak anlayamadım şöyle gün ışığında mümkünse güneşli bir yerde yakın ve uazk çekim yaparak foto koyar mısın buraya, lütfen canım bekliyorum

kızlar, tenim esmer saçlarım karamel tonlarında mel ve ocre arasında kaldım char yada nc fark etmez bana bolca yakın ve uzak çekimler lazım görmek istiyorum .vetmenin çektiklerine baktım ocreler fazla belirgin çıkmamış acaba diğer arkadaşlar ekleyebilir mi gelmiş ise ocre resimlerini bir an önce

Kızlarrrr çok alakasız biliyorum ama paylaşmak istiyorumm. Amerika'da yüksek lisans ve doktora için devlet bursu kazandım :))) gelsin soloticalarrrr :)))

[B]Dideemcim tebrik ederim.Kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum.Ben bırak yurt dışını yurt içinde bile başvurduğum bölümde yüksek lisansa kabul edilmedim.O yüzden çok üzülüyorum.Ama önümüzdeki dönem tekrar deniycem.KIsmet artık.Seninki büyük başarı gerçekten .Umarım herşey dilediğin gibi olur.:1hug:[/B]

[B]Dideemcim tebrik ederim.Kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum.Ben bırak yurt dışını yurt içinde bile başvurduğum bölümde yüksek lisansa kabul edilmedim.O yüzden çok üzülüyorum.Ama önümüzdeki dönem tekrar deniycem.KIsmet artık.Seninki büyük başarı gerçekten .Umarım herşey dilediğin gibi olur.:1hug:[/B]

Çok teşekkür ederim cnm.. Üzülme insan kaderin de kısmetinde ne varsa onu yaşıyor, sen yeterki aramaya bak. Önümüzdeki dönem için sana başarılar dilerim inşallah istediğin alana kabul alırsın. Ales puanları artık çok yükseldi en az 90 hatta 95 üstü almaya çalış cnm.. Dilersen alesle, yurt içindeki üniversitelerde yüksek lisans alımı için yapılan yazılı sınavlar ya da sözlü mülakatlarla ilgili konuşuruz. Yardımlaşacağımız bir konu olursa özelden mesajlaşalım cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. a.s.

kızlar, tenim esmer saçlarım karamel tonlarında mel ve ocre arasında kaldım char yada nc fark etmez bana bolca yakın ve uzak çekimler lazım görmek istiyorum .vetmenin çektiklerine baktım ocreler fazla belirgin çıkmamış acaba diğer arkadaşlar ekleyebilir mi gelmiş ise ocre resimlerini bir an önce

cnm eğer charme meli merak edersen 80. sayfada fotolar var.. Bu arada esmersen cor mel de sende çok güzel durabilir. ben melin bütün serilerini beğeniyorum.. a.s.

arkadaşımda mel var yanı ne bılım gündüzleri belli belirsiz duruyor sankı yanıı gözün içine dıkkatlıce bakmadığın surece bal rengı olduğu anlaşılmıyor..solotıclr guzel ama farklı bı rengı tvsıye ederım sona pişman olmayın renk bellı olmuo dıye:)..haa yanlş anlşılmasın tabı gözden göze değişir benm arkdşn gözu koyu kahveydı çnk..

Bende teşekkür ederim didemcim ales basit bir sınav ama yinede 90 almak çok zor.Aslında 75 civarı almış olsam bile yinede girebilirdim.Dediğin gibi biraz daha çaba göstermek lazım.Yardımını isterim tabiki.Özelden mesajlaşırız.Çok sağol.

Behriyecim baktınmı melin duruşuna.80. sayfada dideemin resimleri var.yeşile yakın bir renk ama çok fazla değişiklik yapmamış.senin göz renign koyu kahverengiyse daha az açar diye düşünüyorum.Yinede sen bilirsin.Ama griyi çok kullanmışsın bence değişiklik yapma zamanı:))

Kabul ettim behriyecim.Ya bu arada senin resimlere baktımda elegance lı olan resimde karanlık bir yerdemi çektin resmi çünkü öncekinden daha koyu durmuş gözlerindeki lensler.

evet arkadaşlar mel çok fazla bir değişiklik yapmıyor. Topicin ilk sayfasına bakarsanız iddialı bir değişim istemediğimi doğal bir lens istediğimi yazmıştım.. Normalde hep şeffaf numaralı lens kullanıyordum. Öyle radikal bir değişim istemediğim için mel tercih ettim.. O nedenle ben çok memnun kaldım. Şimdi graphite alcam :))) o baya belirgin tabi..

evet arkadaşlar mel çok fazla bir değişiklik yapmıyor. Topicin ilk sayfasına bakarsanız iddialı bir değişim istemediğimi doğal bir lens istediğimi yazmıştım.. Normalde hep şeffaf numaralı lens kullanıyordum. Öyle radikal bir değişim istemediğim için mel tercih ettim.. O nedenle ben çok memnun kaldım. Şimdi graphite alcam :))) o baya belirgin tabi..

Didemcim neden topazio düşünmüyorsun? Bence grafitten çok daha doğal ve güzel bir renk.Grafittin hareside yok şimdi baktım.Bence sende topazio çok daha güzel durur.:1hug:

cnm aslındaa topazio yu da çok beğeniyorum :))) kafamda topazioda vardı ama topazio çok opak.. Çok opak olduğu için de özellikle koyu renk gözlerde biraz doğallıktan uzaklaşıyor.. pupili dar ama çok keskin bir hatla ayrılmış gibi duruyor. ama bal rengi gözlerde açık kahverengi gözlerde çok doğal duruyo, onlarda da mavi yerine yeşile yakın duruyo :))

daphne cim benim gözlerim çok açık renk bazen ela oluo değişio kahwe oluo ama bayağı açık renk göslerim.dideem arkadaşımızın fotosunu gördüm çok beğendim çok doğal duruo artık değişiklik yapmak lazım doğru bizde mellenelim dimi:)

Back