Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

iyide ben gidip 3. bi kişiye behriyenin fotosuna git bak demedim...
keşke 3.kişiyi karştrmadan tekrar bana sor dedin az önce..ben kimseyle senn hakkında konuşmadım!!!!

ben soruş biçimini beğenmedim ben konuyu kapatmak istiorum arkadaşım ben gerekli açıklamayı yaptım.

lütfen kalp kırmaya tartışmaya gerek yok.yanlış anlaşılma olmuş ben açıklamamı yaptım zati formu dikkatli okuyan arkadaşlarda bilio.

foto daki lens bide lens olamayan yani kendi gözümüde ekledim arkadaşım.fotoları çok yükleyice karıştı yanlış anlaşılma oldu oky

kızlar nolur müdahale ediyomuşum gibi algılamayın ama ortada minicik bir yanlış anlaşılma var. Birbirinizi üzdüğünüze değmez.. hiç uzatmayalm bence bu konuyu..

pati bana birsey soylemedi kı ...

ben okuduklarından oyle anladım ...behriyecim 2-3 sayfa oncekı yazılara bir gider mısın ...dısarıdan bir misafir okusada o sekilde anlar herkes her topigi takıp etmıyor senin baska topıklerde koydugun fot.ları bilemeyiz

neyse ya hepimiz solotica kardesiyiz olur boyle yanlıs anlasılmalar...barısalım artık =)

hayır ben bu topiği de foto eklemiştim arkadaşların yorumları war isterseniz bakabilirsiniz diğer sayfalara.neyse canm olur böle wakalar

behriye benim kendi gözüm dedikten sonra doğal gözlü fotosunu ekledi.ama çok daha sonraki bir mesajda eklemek zorunda kaldı çünkü o arada birsürü mesaj gelmişti foruma,oyüzden gözden kaçmış.sorun değil,büyütmenin alemi yok.

kızlar neden hemen yargısız infaz yapılıyor bu forumda anlamıyorum..
arkadaş açıklamasınıda yaptı bariz yanlış anlaşılma var ortada..
çok saçma bir konuyu uzatıyorsunuz

Son düzenleme:
bana mı diyorsunuz arkadaslar biz behriye sorunu cozduk ve kapattık ufak bir yanlıs anlasılma oldu o kadar behriyede topige girdiginde anlatır

eger birsey soyluyorsanız kısılerin isimlerine verin ...boyle olunca bana laf atıyorsunuz gibi pek hos olmuyor

yok be balım kımse bırsey demıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…