• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hidrocor mel gerçekten çok güzel ama memnun olmayan,göze vahşi bir bakış veriyor diyenleri dinliyorum ve almıyorum.bunun dışında hidrocorda almaya dğecek başka renk de yok sanırım.

ben de nc mel siparişi verdim,daha önce vermiş olsam daha önce gelirdi ve bendeki duruşunu görürdün behriye.nc melin hidrocharme melden daha açık durduğunu sana kim söylediki?

bahriye senin bu fot.da gozlerinde lens yok mu ?ben mı yanlıs anlıyorum patiye yok demıssın

pic1114.jpg

açıklamam war elbet ben fotoyu kasdetmedim yanlış anlaşılma olmuş.zaten bu foto imaj formnda da war we orda bi arkadaş lens mi die sormuştu malesef lesn die yanıt werdim.formu okursa arkadaş görür zati

o resimde elegance gri lensleri var kendisi sölemişti zaten kızlar. Başka bir lenssiz resmini koydu ve onun hakkında yorum yaptı sanırım. Editlemiş daha sonra kaldırmıştır resmi. Yani bahsettiği o resim değil..

pati senin bu resimi alıntı yapmıs soyle yazmıs ya

ya lensmiydi canm gözlerin...imaj topiğinde görmüştüm bu resmini,kendi rengin sandım

sende bunun uzerine yok o fot.dakı benim gozlerim deyince insan ister istemez bu sekilde anlıyor

bunu bana senin deilde pati arkadaşımızın sormsı daha doğru deil mi bende bunu sana sormk istiorum liw?

demek ki arkadş yanlış anlamış keşke tekrar bana sorsaydı çünkü ben çok foto ekledim fotolar karışmış.

bunu bana senin deilde pati arkadaşımızın sormsı daha doğru deil mi bende bunu sana sormk istiorum liw?

nasıl yani burası herkese acık bir yer ..aklıma takılananı soramayacak mıyım behriye

ben yanlıs anlamıssım sende gerekli acıklamayı gereken sekilde yaptında zaten

paticim bana tekrar sorabilirdin ben gerekli açıklamayı yapardım tekrar.3. bi arkadaşa gerek yoktu hem zaten ben bu fotoyu ekledim we imaj formundada sormuşlardı lens die yanıtlamıştım zati.

pati senin bu resimi alıntı yapmıs soyle yazmıs ya

ya lensmiydi canm gözlerin...imaj topiğinde görmüştüm bu resmini,kendi rengin sandım

sende bunun uzerine yok o fot.dakı benim gozlerim deyince insan ister istemez bu sekilde anlıyor

livcim bende bi karmaşaya düştüm önce ama kendi göz rengim dedi sonra bana...
çok irdelemek istemedim açıkçası hayır bu lens gibi duruyo diye...
eger mavi lens isteseydim irdelerdim gerçi kaydirigubbakcemile3

behriye konusmalar 2 kısı arasında gecicek diye bir kural mı var lutfen soyler mısın ?kusura bakma ama her topigi takıp etmem mumkun degil

eger bir durum varsa senin acıklama yapman gerekir yaptında zaten konu kapandı

paticim bana tekrar sorabilirdin ben gerekli açıklamayı yapardım tekrar.3. bi arkadaşa gerek yoktu hem zaten ben bu fotoyu ekledim we imaj formundada sormuşlardı lens die yanıtlamıştım zati.

iyi de ben gidip başkasına git behriyenin göz rengine bak demedmki canm...bana ne hem...
ister rengin mavi olsun ister olmasn...ben sadece sana sordum ve sende cevabını verdin....
liv sadece örnek olarak gösterdi benm yazımı...yanlış anlama var

hayr bana hesap sorar gibi sorman biraz entersan.anlamadan hmen aa behriye sen böle demişsin falan gibi demen biraz tuhaf olmuş neyse ben bu konuya noktayı koydum gereken açıklamayı yaptım.

Back