- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 323
- 39
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.121
Tşk ederim canım.Herşey için :) Quartzo için doğal değil diyorlar ama gören kendi gözüm zannediyor :)Anaksunamoon canım senin quartzolarında harika sanadadeğmesin
Aklım sendeydi bende merak ediyordum:)Tarjamy canım harika durmuşlar.Tek kelimeyle mükemmel bir renk bir lens bu kadar doğal durabilir ancak Sana tek gereken
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 79 posts.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
kızlar msj yazabiliyorum ama foto ekleyemiyorum biyerde yalnışlık yapıyorum galiba foto eklemeye çalıştığımda yukardaki yazı çıkıyor neden olabilir??
slm kızlar.. bende topazio ya bayılıyorum.. ama neden her fotoda farklı görünüyor acaba?? foto eklicem ama beceremedim şimdilik.. yani 5 tane fotodan hiç biri diğerine benzemiyor..şöle yakından bi fotonuz varsa eklermisiniz lütfeeeennnnn..rengine bakabilmek istiyorum net olarak..
yaa bu videoda nc ice çok çok farklı.. hiç de mavilik yok gibi.. anlamadım neden bu kadar fark ediyor?
Flash ve gün ışığı bu kadar farklı gösteremez herhaldee?? vetmann yardımmm :)))
YouTube - Solotica Natural Colors Ice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?