• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım herkesin goz rengi kahverengi olsada lens takanlardan , her kahverenginin tonu farklı sonucta..

hem fotolar aynı kısıye bıle aıt olsa farklı lokasyonlarda ve farklı ısıklar altında cekıyor.bende bıraz foto var istersen ozeline link olarak atayım.

teşekkür ederim cvp la dığın için cnmmm =)=)

evet cnmm ice ı renk olarak beğeniyorumm ama soluk durmasından canlı durmamasından korkuyorum bende. ama mavinin açık tonu olması daa çok hoşuma gidioo :(

canım ice da en begendigim charme ice

smokeyevergreen5.jpg

ya ice riskli bence canım ya...cok soluk durursa ya ?

Arzu Hanımın bitmek bilmeyen sabrıyla sana fikirlerini soyler eminim.Bana bir sure boyunca katlanmak zorunda kalmıstı kendısı :)

Rica ederim daliahcım her zaman ne demekopuyorumnanaktan ıcelar çok güzel gerçekten fotograflarda biraz daha fazla mavi çıkıyorlar normalde biraz daha koyu duruyorlar ama çok doğal yeni doğan bebeklerin lacivert gözleri olurya tıpkı öyle..

ben forumdaki her lensi inceledim,hepsi ayrı ayrı güzel ama ben ilk olarak en doğalıyla başlayım istiyorum.nc mel almak istiyorum da şu üç günde lensleri getiren site hangisi bir bilginiz var mı?en kısa sürede elime ulaşmasını istiyorum da...

nanya numaralı da alabiliyorsun. orada satıcılara özel mesajla numarasını yazıyorsun. zaten çok rahat iletişime geçebilirsin.

hyr o numaralılar ellerinde stok halinde bulunmadığı için yeni bir sipariş veriliyor. o nedenle 15 gün bekliyorsun :)

ama o numaralılar da üç gün içinde falan geliyor mu

Malesef nanyacım Brezilyada bile olsan numaralıları üç günde temin etmek çok zor.Solotica şu anda dünyaya stok yetiştirmekte zorlanıyor.Lenslere artan ilgiden dolayı stok bulmak zorlaşmaya başladı.Numaralı soloticalara sahip olmak için maalesef biraz beklemek gerekiyor.Sonuçta kolay değil dünyanın öbür ucundan geliyor soloticalar :)Ama inan beklemeye değer çünkü soloticalar dünyanın en güzel ve en doğal lensleri....

Kızlar soloticanın bu renkleri çok doğal en riskli görünen you tube da videolarda herkesi korkutan verdemarinenin mavisi bile çok doğal duruyor hiç öyle ben lensim demiyor:)bu arada bizim okypeteciğimiz nerede-tatlicadiarzu-

okypeteciğim özlettin kendini nerelerdesinopuyorumnanaktan

geldim geldim vetmancığım,1hafta banlanmıştım. yaramazlık yaptımdakaydirigubbakcemile3. şaka şaka. mesaj değiştirmiştim. aman ha.. mesajınızı değiştirmeyin,yazdığınızı beğenmeyip ,,.. anında 1 hafta kafadan alıyorsunuz...
dün açıldı banım....
okudum şimdi yazdıklarını..
charme ice. çok güzelmiş. bayıldım..

Son düzenleyen: Moderatör:
dimi okypete.. charme ice ı ben de çok sevdim. ama ışığa göre rengi çok değişiyor.. böyle açık mavi tonlarına merak saldım ama charme ice gün ışığı olmadıında çok da fazla belli etmiyor rengini. ama gün ışığında süper..

topazio deneme sansım oldu sonunda,topazio bende mavi durmadı hiç....ve gozumde kaydı nedense.bu yuzden tercihim grafite oluyor

makyajsız gözde

lenss.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
daliah senin gözün dimi cnm bu ? Bence hoş durmuş ama mavi değil dediin gibi.. mavi yeşil arası bişi. ama göz rengin açık olduu için çok opak bir lensmiş gibi durmuyoo

evet canım benım gozum.bariz yeşil duruyor bence.topazio kımısınden masmavı duruyor o daha hos bir goruntu

hmm mavi duran bir lens istiosan bence de topazio seçme. Ama bu kadar renkli olmasına rağmen çok doğal durmuş. Ben mesela bu kadar doğal durcağını bilsem alırım. Benim göz tabanım koyu ondan asla bu şekilde durmaz. açık renklerde çok daha doğal duruyo opak lensler

evet canım o yuzden grafite dogru secım olacak sanırım,keske senınde deneme sansın olsa

Back