• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aaa daliah hoş durmuş ya. sende mavi gibi olmuş. aslında turkuaz olmuş.yani cam göbeği gibi.. bende daha yeşil ağırlıklı duruyor. sende mavi daha baskın. ben beğendim daliah. düşün bunu bence...

canım resımde bile mavilik cok az.gercek ısıkta su yesili gibi quartzoya oyle yakınkı rengi,anlamadım ben bu ısten bırsey :))))

canım resımde bile mavilik cok az.gercek ısıkta su yesili gibi quartzoya oyle yakınkı rengi,anlamadım ben bu ısten bırsey :))))

benim gibi oldun sende... yani bizde yeşerdi. çünkü gözlerimizin tonu açık...
bende ice a karar vereceğim galiba. grafiteden vazgeçtim.

aa cıddı mısın ? cok sasırdım.lacivert gibi durmasından mı korktun okypetecim ?

canım ya bazı yerlerde gördüm bal rengi gözü bile sanki tam kapatamamış. alttan renk görünüyor sanki....yani tam opak değilmi derler ona. sen daha iyi bilirsin. renk gösterememiş kendini. ice o yüzden daha iyi geldi gözüme.

canım ya bazı yerlerde gördüm bal rengi gözü bile sanki tam kapatamamış. alttan renk görünüyor sanki....yani tam opak değilmi derler ona. sen daha iyi bilirsin. renk gösterememiş kendini. ice o yüzden daha iyi geldi gözüme.

okypetecim o hediyeyi nasıl verdin ? nasıl yapıyoruz ?
bonzaim icin cooooooookkkkk tesekkur ederim kaydirigubbakcemile5

dideemcim senin charme melli fotolarını hatırlıyorum da çok güzel görünüyordu.peki dışarda nasıl,limbal ringten ötürü insanlar hep lens mi diye soruyorlar mı?civabın için şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada bu verdede biraz mavilik mi var bana mı öyle geldi?

Hayırr hiç öyle dışarda lens mi kullanıyorsun diye soran olmadı.. Limbal ringimden çok memnunum :)) beni hiç rahatsız etmedi. ama açık mavi tonlarında daha belirgin durabilir limbal ring. Mel ve ocre diğer renklere göre daha koyu çünkü.

tşk ederim cnm, eed kendi gözüm sanıyorlar ama ben lens olduunu sölüyorum :)) Tanıyanlarda çok doğal buluyor. Valla benim erkek arkadaşım doğal bulduysa herkes doğal bulur herlade. Renkli lensten hoşlanmamasına rağmen mellerimi çok beğeniyor.

yaptığın doğru bir şey.ben olsam ben de öyle yaparım,gözlerin ne kadar güzel diyene,lens derim çünkü yarın bir gün lensini çıkaracaksın,doğal olmayı isteyeceksin.hem de yalan yatsıya kadar,bir müddet sonra mumun kumun sönüyor:) teşekkür ederim cevapların için.bir erkek bir lensi beğendiyse o lens harika demektir artık,çünkü lensi beğenmezler pek.

Bence süper olur. Hatta resminde baya esmer görünüyorsun. Sana cor melde gidebilir diye düşünüyorum.
ılla mel gerekmez diyosan sana kesinlikleee quartzo müthişş olurr :))) quartzo fotolarını ara biraz. Belki fikrin değişir. Yalnız oldukça opak bir renk haberin olsun..

Back