• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sonunda ekledim... kıslar alıntı yapmassanız sevinirim yakında silicem...benimkiler hidrocarme mel.. benim için en önemli özelliği doğal olması ve kesinlikle çok doğal...ama biraz kaymaya elverişlii..

sonunda ekledim... kıslar alıntı yapmassanız sevinirim yakında silicem...benimkiler hidrocarme mel.. benim için en önemli özelliği doğal olması ve kesinlikle çok doğal...ama biraz kaymaya elverişlii..
canım cok guzel durmus,gule gule kullan

tskler canim olduopuyorumnanaktan

canım soloticalar daha dogal durmustur dıye dusunuyorum.ton olarak guzel,tenine gitmiş ama renk reele biraz uzak sanki.ben topazioları beklıyorum :)))))

böle şeytana can kurba he zemuszemus ev arkadaşlarıma gösterdim gözlerine de makyajına da hasta oldular..ben de :lepi: maşşş

kelebeketkisii onlar nasıl gözler cnm öyleee maşallah tenin gözlerin yapısı yakıyorr.. bayıldım. ama lensler damarlı ve rengi yapay cnm freshlookları hiç sevmiyorum :(
Topaziolarla müthiş göründüğüne eminim

zulmett meller harika durmuş yüzüne çok yakışmış. oldukça doğal duruyor. eğer yeniyse belki zamanla kayma sorunu geçer. çünkü bir çok kişi zamanla kaymanın geçtiğini yazmış. inş senin de geçer cnm. güle güle kullan.

zulmet süper süper süper.tek kelime bu.bu forumda bahsi çok geçen beren saat gözünü yakalamışsın:)ben niye hidrocharme ocre aldım,keşke nc alsaydım,abartı duracak diye korkuyordum ama sendeki hidrocharme melin bu kadar doğal durduğunu görünce yüreğime su serpildi.gerçekten çok doğal,söylemesen lens olduğunu anlamazdım.çok yakışmış,güle güle kullan...

zulmet canım bayıldım sendeki duruşuna
böşe net bir fotoğrafta görek istiyordum hep tam yüz olarak
çok teşekkür ederim cnm koykudğun için
inanılmaz yakışmış saç ve ten rengine
sihay saçlılara daha güzel yakışıyor mel ya
kendi göz rengin ne renk canım

Back