• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Daliah, didem ve camila güzel yorumlarınız için çook teşekkür ederim..yakın bi zamanda kullanmaya başladım livcim saolsun yardım etti almama...gerçekten memnun kaldım renginden verdiği parlaklıktan gözü kesinlikle olduğundan büyük gösteriyor ve dışarda bu resimdekinden çok daha güzel ve canlı duruyor... kaydirigubbakcemile4 şimdi de mavi tonlarında bir şey düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

zulmet canım bayıldım sendeki duruşuna
böşe net bir fotoğrafta görek istiyordum hep tam yüz olarak
çok teşekkür ederim cnm koykudğun için
inanılmaz yakışmış saç ve ten rengine
sihay saçlılara daha güzel yakışıyor mel ya
kendi göz rengin ne renk canım
güzel yorumun için saol kıvılcım yerimseniben pek renklerden anlamam ama kendi göz rengim orta kahve güneşte açığa yakın bi orta kahve oluyor diyebilirimgamyoncuiremsu

Kızlar size Quartzoyu birde yakından göstereyim :)
p9200036.jpg

Süper durmuşlar valla çok yakışmışş güle güle kullan :) :lepi:

tarjamy kesinlikle süper süper süperrr acaip doğal durmuş. Renk olarak zaten çok doğal. senin de göz renginle çok iyi bütünleşmiş. bayıldımmm güle güle kullannn

mukemmel bir rengi var ve sana cok yakımıs cnm mumkunse bir de gunısıgında fot.nı cekebilir mısın ? bi de kac dolar tutu verdeler

Teşekkür ederim canım yarın gün ışığında da çekip koyarım foto yu buraya :) kredi kartım olmadığı için otica belluci den sipariş veremedim ondan dolar değil tl olarak ödedim fiyatını gg den :)

Son düzenleme:
Aklım sendeydi bende merak ediyordum:)Tarjamy canım harika durmuşlar.Tek kelimeyle mükemmel bir renk bir lens bu kadar doğal durabilir ancak Sana tek gereken:nazar:

Back